SAKER JAG SER FRAM EMOT

Det finns ju saker som jag ser fram emot och längtar till att kunna göra.

Resa

Åhh vad jag längtar att få resa. Dessutom saknar jag Spanien och italien jättemycket. Vi var i Italien sommaren 2019 och efter det har inte vi kunnat resa något mer. Vilket är lite av en förändring för i vanliga fall åker vi till Spanien ca 2 gånger om året, och det har inte vi kunnat göra nu under Corona.

Sommar

Jag ser så mycket fram emot sommar, jag räknar nästan ner till vi får lov. Det är ungefär 13 måndagar kvar sen är det sommarlov och då kanske man kan köra runt i sin lilla bil :) Tänk att ligga på stranden med en celsius, vitamin well eller något och bara sola och bli brun, kanske bada lite.

Tatuera mig?

Ja men jag har ju typ bestämt mig att det kommer att ske, och jag vet ungefär vad det är jag vill tatuera. Men jag har ju nålfobi, så det är ju lite av ett hinder. Jag vill så gärna göra det men min rädsla är som ett litet hinder för mig. Aja jag får väll bara bita ihop och försöka göra det.

18 år

Jag har skrivit det innan och jag skriver det igen, jag längtar verkligen till o fylla 18, det känns som att det kommer hända så mycket då. Liksom körkort, kunna beställa in kanske lite rosé tillsammans med mamma när vi är ute någonstans, kunna gå på barer och kunna boka hotellrum. Det finns liksom flera saker man kan börja göra :)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar