Recap

Jag har varit lite off nu senaste men det har verkligen varit en hel del i skolan efter två veckors karantän. Så lite tur i oturen att jag och Isabelle inte ses, för då kan jag ta igen missat skolarbete. Sen om jag verkligen kommer sitta med det är en annan fråga, men men. Jag har faktiskt försökt skriva FLERA inlägg men det har sedan lett till annat, kommit på en skoluppgift som är försenad eller träffar Calle. Mitt och Calles scheman krockar ofta med varandra vilket leder till kan jag ses så ska jag typ. Vad har hänt då, en liten recap.

Tisdag

Vaknade verkligen till ett vinter land! Dessutom var det mycket fin himmel på vägen till skolan, men skolan var dess värre inte lika fin. Det var mycket att göra, speciellt i naturkunskapen, mitt favvo ämne (eller inte...). Vi skulle svara på massvis med frågor om ekologi, men det slutade med att vi pratade om plastikoperationer istället. Efter skolan stack jag nästan direkt till frissan. Hos frissan så både klippte jag mig och färgade det. Det är nog enklare att se för o efter bild :)

Onsdag

Nästan den bästa dagen på veckan, iallafall i skoldags-väg, det är ju trotts allt APL. På APL:en kollade jag igenom mellanakter på mello, intron på talang och UF prisutdelning i SM förra året, rättså chill dag kan man ju säga. Dessutom så Brain stormade jag och en av kollegorna som även är min vän utanför också massvis till kommande prisutdelning :) Annars hände det inte så mycket, efter jobbet så åkte jag och Amanda (som vännen heter) runt i Ronneby och snackade och hade allmänt roligt, men det var det som hände :)

Torsdag

Igår så började dagen med att jag sjukanmälde mig från träningsläran, för den är tråkig att gå på. Så istället tog jag sovmorgon och gick ut med Matilda (och Chiba, för han kan man ju inte lämna ensam hemma). Det var jättemysigt faktiskt, dem är så goa dem två ❤️ Sen åkte jag till skolan (Svenskan) som började 12, men var snart tillbaka hemma. Det vi gör i svenskan är att lyssna på ett sommarprat som vi sedan ska presentera för andra i klassen, det är ju enklast att göra hemma än i skolan. Så jag stack lite tidigare, hemma sedan så åkte jag och hämtade ett packet från Adoore med ett av student-klännings-alternativen. Asså jag ÄLSKAR denna klänningen, men måste se de andra alternativen innan jag bestämmer mig, men det är på toppen. Efter att ha testat klänningen åkte jag till KNA för att träffa en kompis som jag inte sett på länge, Felicia. Asså det var så mysigt att ses, vi hade så mycket att prata om. Dem på espresso house måste ju tyckt vi var lite jobbiga med alla skratt. Vi började med en fika men sen åkte vi ut till Hästö för att gå en promenad med vovvarna, riktigt mysigt!!

Klicka HÄR för att komma till klänningen

Fredag

Idag så skulle ju Isabelle ha kommit, SUPERDUPER tråkigt att hon fick Corona, men vi får ses snart!! Idag iallafall fick jag 3 till studentklänningar att testa och ett par kostymbyxor från bikbok som är mina nya go-to pants. Hur som helst så började även denna vardag med skola, men det var INGET intressant, hände verkligen ingenting så vi kan bara hoppa över den delen. Igår så beställde jag hem ett par lågmidjade kostymbyxor från BikBok, och idag fick jag hem dem. Vilken service!! Det är det bästa byxorna jag har haft! tyvärr har jag inte tagit någon fin bild på dem men jag rekommenderar dessa starkt (länk kommer nedan). Sedan fick jag även hem då tre studentklänningar, 1 hopplös, 1 fin men inte tillräcklig och 1 som va WOW. Den wowiga är just nu topp 2 men kommer stanna kvar i min garderob. Annars har det faktiskt inte hänt så mycket, ska just nu sätta mig och plugga på svenskan tänkte jag :)

Klicka HÄR för att komma till byxorna.

Den som var fin men inte tillräckligt fin för mig, ganska basic liksom.

Klicka HÄR för att komma till den.

Den super fina som kommer stanna i min garderob.


Klicka HÄR för att komma till den

Och den hopplösa som gjorde att jag kände mig som en pensionär i en cupcake. Inget fel med pensionärer men det är inte den känslan jag är ute efter i min studentklänning. Annars är den en väldigt fin klänning!


Klicka HÄR för att komma till den

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar