PLANERNA FÖR VECKAN

PÅSKLOV!! Det är ett först och främst vad som händer denna veckan. Ingen skola, och det kan jag säga att det behövs! Nu senaste har jag verkligen tröttnat på skolan, speciellt att det är distans. Liksom att sitta framför en datorskärm i timmar för skolarbete är ganska tröttsamt. Så jag är glad och har verkligen längtat efter påsklovet.

måndag

Planen var ju att vi skulle åka till Öland men det blev ändrade planer i sista sekund. Så jag har faktiskt inga planer för idag.

tisdag

Vi får se om vi kanske åker till Öland på tisdag, jag vill ju gå lite i Kalmar. Men vi får se hur det blir, väldigt oklart just nu.

onsdag

Blir det Öland så åker vi hem på Onsdag, men om det inte blir Öland så är det väldigt oklart om vad det är som hända på Onsdag.

Väldigt oklart här i början av veckan måste jag säga, HAHAHAH.

torsdag

Har verkligen ingen aning om vad som händer på torsdag, det får vi se helt enkelt :) Men kommer ju såklart ta ut chiba på någon mysig promenad!

fredag

På fredag händer det mycket. 11.15-12.00 så ska jag ha körlektion, 16.00-17.00 så ska jag äntligen nyansera mitt hår till brunt (igen). Sedan efter det så ska jag och ett gäng tjejer ses och käka lite och bara ha det mysigt :)

lördag & SÖNDAG

I helgen så har jag inget planerat utan vi får se vad som händer :)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar