PLANERNA FÖR VECKAN

Denna veckan händer det lite roliga saker, speciella middagar kan man ju säga :) Lite nya outfits och mysiga promenader! Detta är ju vad som kommer hända men det kommer säkert läggas till att träffa någon kompis, eller fixa någons bryn eller fransar (browlift eller lashlift). Har nämligen börjat berätta lite för människor och kompisar att jag vill börja göra lite bryn och fransar. Såklart vet dem ju om att jag är änsålänge lärd från YouTube, men att jag vet vad jag gör.

MÅNDAG

Idag har jag inget planerat, jag har skola nu till klockan 14.00 (men det är inte så länge som det låter). Sen ska jag ju såklart ta ut Chiba vid lunch och i eftermiddag, funderar om jag ska ut till Brunsparken och ta en promenix där i eftermiddag. Sen så ska jag köra lite hemma träning, det är ju snart dax för sommarn eller iallafall varmare väder :)

TISDAG

Imorgon likaså så är det ju skola, till 13.35. Jag tar ju då alltid ut Chiba vid lunch och på eftermiddagen. Dessutom ska jag träna lite smått då med. Men efter skolan funderar jag på om jag ska gå till Lindra som är en Secound hand butik i Ronneby :)

ONSDAG

På onsdag blir det skola till 14.00. Dessutom blir det paus från träningen, men jag tar ju då fortfarande ut Chiba vid lunch och på eftermiddagen. Sedan har jag inte bestämt mig helt om jag ska till Dollar store på Onsdag eller Torsdag för planerna som sker på Fredag. Juste sen kommer kanske C också där på eftermiddagen :)

TORSDAG

Torsdag är chill när det gäller skola, jag slutar ungefär en timme efter att jag har börjat plus att jag ska skicka en bild för Fys och Hälsan att jag är ute eller inne och tränar. Chibas promenader kan bli så att jag tar ut han på morgonen också, det vet jag inte 100% än, men det blir ju dem vanliga promenaderna i vilket fall.

FREDAG

På Fredag händer det roliga saker, men innan det händer så ska jag vara i skolan 8.15-10.35 och resten sker på distans (till 14.00), men det kanske blir lite ändringar så att vi kommer vara där hela dagen. Vi får se hur det blir. Chiba ska jag i vilket fall ta ut på eftermiddagen, och lunch ifall jag inte är i skolan. På kvällen sedan så kommer ett gäng tjejer till mig så ska vi ha middag och lite festligt med USA-tema :) Det kommer bli att äta hamburgare och spela spel som man gör i isa när det är fest därborta. Dessutom ska vi ju då klä oss i temat, och jag har inget ide om vad jag ska ha på mig.

LÖRDAG

På lördag blir det lite bröllopsmiddag :) Jag kommer då att sova borta hos C från fredag till lördag för jag ska nämligen hjälpa till att sminka hans mamma. Dessutom kommer jag ju att åka tillsammans med deras familj till själva middagen. Outfiten får ni se då ;)

SÖNDAG

Söndag = Chilldag, inget är planerat men jag har ju hört att mamma och pappa funderar på att åka till Öland, och nu var det längesedan jag var där så det kanske blir en liten tripp ditt och gå på IKEA.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar