Planerna denna veckan :)

Jag vet, jag vet, det är tisdag. Men bättre sent än aldrig, visst? Jag kan ju säga så att jag just nu sitter i bilen, (ni kan vara lugna det är inte jag som kör) och skriver detta på väg till Göteborg. Väldigt spontan resa måste jag säga! Jag sa igår till pappa att jag och mamma ville åka till Gbg för att iallafall påbörja letandet efter en balklänning. Men då kom han på idéen att vi skulle åka allesammans så ja, nu är jag då i bilen på väg upp då.

I bilen händer det inte jättemycket, jag har lagt en beställning från NA-KD, skriver just nu här och sen tänker jag att jag ska skicka iväg några mail :) Ni vet det jag gör när jag har tiden över, HAHAHA.

Okej då men vad händer nu då denna veckan?

måndag

Igår så jobbade jag 9-15, sedan efter det tog jag det BARA lugnt, passade på att känna mig lite ledig :) Det hände inte mycket mer än så kan jag ju säga.

tisdag

idag jobbade jag 9-15 igen, sedan kom jag hem bytte om packade det sista sen blev det att hoppa in i bilen och åka. Vad vi ska göra idag? Det vet jag faktiskt inte, äta lite gott troligtvis, checka in på hotellet och ta det lugnt.

onsdag

Imorgon ska jag och mamma kolla på klänningar, men innan de så blir det HOTELLFRUKOST!! Det bästa som finns! Till och med bättre än shopping :) Men efter frukosten och efter balklänning-kollandet så blir det till att gå omkring i Gbg och se vad de har att erbjuda :) Och äta något gott till kvällen *tummen upp*

torsdag

På torsdag har vi såklart inte heller något redigt planerat, Hotellfrukost (!!!) Och att checka ut och åka hem. Men om vi ska vara där länge eller åka hem direkt vet jag faktiskt inte. Det får vi väll se :)

fredag

Då blir det till att jobba 8-14 och kanske blir det en tjejkväll på kvällen då (för det är ju så svårt att förstå)

lördag & söndag

I helgen blir det lite 25-års fest. Min bror fyller år den 7e. Festens tema är "Första bokstaven i mitt namn" så eftersom att jag heter Tilda, alltså börjar på T så ska jag vara tennisspelare, det kan bli intressant vad alla andra kommer va, HAHAH.

Bilder från helgen när jag, mamma och Fina åkte till High Chaparral

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar