PLANERNA DENNA VECKAN

MÅNDAG

Idag händer det inte mycket. Jag har min sista skoldag, dock på distans. Vi börjar med personlig försäljning och efter det har vi samhälle. Och det är det sista vi gör i skolan, sen blir det bara en onödig dag och sen slutar vi och går på sommarlov :) Efter skolan så ska jag ha körlektion i 1 timme, få se hur det kommer att gå hahah. Och efter det ska jag på introduktion till mitt nya jobb.

TISDAG

På tisdag ska jag till skolan bara för att lämna in datorn och laddaren, vilket inte kommer gå så bra eftersom att jag slarvat bort laddaren. Vi får se hur det kommer gå :) På kvällen så ska jag jobba mitt första pass på det nya jobbet (Bistro Bakgården) mellan 18-20, Så vi startar lite lätt

ONSDAG

Onsdag så går jag på sommarlov!! Fan vad jag har längtat, det enda vi ska göra i skolan är att ses och äta glass. Så vi får se om jag ens dyker upp men fortfarande, SOMMARLOV START! Efter det så ska jag iallafall ha körlektion (1 timme då med), och efter det skulle jag gissa på att jag ska träffa lite kompisar.

TORSDAG

Torsdag är ju dagen då det är en start till att inte ha någon skola på 10 veckor eller hur långt nu ett sommarlov är. Och såklart börjar den med körlektion i 2 timmar, det kanske behövs men man hade velat hitta på något roligare kanske, haha. Och på toppen av det så ska jag jobba på Bistro Bakgården på kvällen, 18-20. Så det kommer inte hända så mycket mer än så.

FREDAG

På fredag så tar de flesta studenten i Blekinge eller iallafall de i Ronneby. Och då ska jag på en student och säga grattis och lite så, efter det så har jag och några kompisar diskuterat om vi ska festa till det också efter studenterna. Men det är ju inte 100% men troligt att det kommer hända.

LÖRDAG & SÖNDAG

På helgen så vet jag inte vad jag har planerat, det får gå som det går, kanske åka upp till Öland och Kalmar eller stanna hemma. Oavsätt vad så kommer jag med största sannolikhet träffa kompisar :)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar