PÅ VECKANS SCHEMA

Ny vecka, nya möjligheter. Eller vad är det dem säger?

Jag kom precis hem och tog en kladdkaksmuffin som jag bakade innan och satte mig framför datorn för att skriva ett inlägg.

Måndag

Idag så har jag ju då såklart varit i skolan. I skolan så började vi med svenska där jag fick ha en presentation om Sandro Cavazza och sen ritade vi lite och hade mello-måndag. Efter det och lunchen hade vi idrott och då körde vi bara handboll, och jag har insett att det är kul och inte min grej. Efter skolan fick jag en baka-feeling och gjorde (som jag nämnde innan) kladdkaka-muffins i väntat på att ta ut Chiba. Sen tog jag ut Chiba och nu sitter jag här och skriver detta inlägget i väntan på att C ska komma.

Tisdag

Imorgon så har vi bara en lektion (och sov morgon, viktigt att poängtera). Vi börjar inte förens 12.30 men jag behöver ändå sticka hemifrån 10.40 för att kunna ta mig till Karlshamn. Sen då i skolan har vi engelska till 14.50. Jag har inga planer som jag vet än så länge men det blir väll säkert att jag är med antingen någon kompis eller C. Ta ut Chiba ska jag göra i alla fall :)

Onsdag

På onsdag har jag inte häller några planer mer än skola och vad vi ska göra i skolan har jag inte häller någon koll på mer än att jag har matte, branschkunskap, mentorstid och servicekunskap. Jag gillar inte onsdagar alls, dem är så onödiga både dagen och alla lektioner för det är redan saker som man kan. Efter skolan så har jag inga planer häller eller jo kanske jag har för mig att jag har pratat med någon om att ses. Jag får läsa vidare om det (minnet är inte på topp).
Torsdag

Torsdagar gillar jag, 1 dem är lugna, 2 det är fredag dagen efter och 3 dem är bara härliga. Jag börjar liksom skolan 8.15 och slutar 9.20, jag kan liksom komma till skolan i pyjamas och sen åka hem och somna om. Super härligt (om jag inte ska äta då) As usual så har jag inget planerar där efter häller, men det är skönt då kan jag ta det lugnt eller göra något spontant.

Fredag

Näst bästa dagen aka fredag. Det är liksom en super chill dag och jag ska dessutom träffa mina Olofström tjejer och ha en liten tjejkväll med våfflor och film. Tycker att jag inte behöver säga mer än så faktiskt. TAGGA TAGGA!! Dessutom får man ju inte missa att Eagles släpper sin andra säsong *WHOOP WHOOP*
Lördag

På lördag blir det mello mys och det är det enda jag har planerat mer än att jag ska åka hem från Olofström och träffa C lite senare :)
Söndag

Vi tar en dags-tur till Malmö jag och C. Vi ska kolla på en fotbollsmatch, Malmö möter Eskilstuna och innan det tänker väll jag att vi går runt lite i stan och äter något gott. Har inte mycket än så planerat, tänker i alla fall skriva om vår lilla dag för vi har dessutom två månader på söndag :) Känner att jag har skrivit många glada smilies i detta inlägget men detta kommer bli en bra vecka känner jag på mig.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar