O N S D A G

hej finisar!!

onsdagar måste vara bland dem segaste dagarna även om det är lill-lördag. liksom 1, det är en lång skoldag 2, vi har en kort lunch 3, det har nu gått 4 långa dagar sen kraschen hände. jag ska såklart inte prata om kraschen, men det är svårt att inte tänka på det eftersom att det är en så pass stor händelse som väldigt många vill prata om, och dessutom pratas det otroligt mycket om det här hemma, men som sagt det är inte det inlägget ska handla om.

i skolan idag var det inte så speciellt jobbigt, vi började med matte och då skulle vi bara kasta några tärningar för att räkna ut frekvens och relativ frekvens (kan fortfarande inte vad begreppen betyder). sen hade vi då 1,5 timmes rast som vi inte kunde äta under för lunchkorten fungerar inte förens 10.30. efter den (eviga) rasten hade vi mentorstid fast vi skulle bara ha lite klassråd. klagade lite hit och dit, hahah.

efter mentorstiden då så fick vi äntligen våran lunchrast på en timme. vi åt på pastaco, jag, Zorica och några frisörer❤ jag beställde iallafall en pastarätt som heter mexicana, det är då (såklart) pasta, chili- och köttfärssås och jag fick så fruktansvärt ont i magen. har fortfarande det och nu har det ändå gått typ 10 timmar. jag har tagit Ipren och annat men inget har funkat. ett tag var det så kämpigt att jag la mig på golvet mitt i skolan. den sista lektionen vi hade var branschkunskap och servicekunskap, jag vet helt ärligt inte vad vi gjorde. jag chillade mest och försökte minska magsmärtorna.

efter skolan åkte jag hem och fortsatte vila magen där för idag hade jag och mamma en dag för oss själva kan man säga. det var bara hon och jag hemma (framtill kl.20). timmarna gick alldeles för fort känner jag, vi tog ut Chiba, åt lite, kollade på tv och hade det bara mysigt och tog det lugnt helt enkelt.

FÖLJ MIG GÄRNA P�� MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar