ONSDAG 2 MARS

Det var ett tag sedan nu jag gav er en uppdatering om mitt mående. Jag hade en period där jag hade mycket ångest och stress, men nu senaste har det faktiskt inte varit så farligt. Absolut så har jag ångest, nästan dagligen, men efter att ha fått in att duscha i kallvatten som en rutin har jag inte fått något anfall på det sättet.

Men detta ska inte handla om min psykiska hälsa. Utan igår var det en rolig dag, jag hade ju APL och jag och Calle tog en tripp till Växjö. Vid 7 blev jag hämtad av en kompis från kontoret, eftersom att vi båda kommer ifrån Ronneby blir det enklast att åka ihop. Vi hämtade även upp en annan från kontoret på vägen. Det första jag fick göra på kontoret var att göra klart 36 Goodiebags till alla UF-företag som gått vidare i tävlingarna. Därefter tog jag UF-bilen och åkte till alla gymnasieskolor mot Karlskrona. Jag tog inte Karlshamn, Sölvesborg eller Oloström. Men jag åkte till Bräknehoby, Ronneby och såklart Karlskrona.

Det tog sin lilla tid och var inte tillbaka förens strax efter 12.30. Då tog jag lite lunch, sedan stack vi till min skola för att låna deras frisörsalong till att spela in en del till introt till den kommande prisutdelningen. Sedan tog dagen slut och jag blev hemkörd. Så fort jag kom hem tog jag min bil för att köra och hämta Calle från hans praktik plats.

Vi åkte hem och chillade lite innan vi körde till Växjö för att äta KFC. Sedan hann vi inte göra så mycket, vi sprang inom Grand Samarkand för jag har sett ett spel på Akademibokhandeln som heter Älskling. Så vi sprang in och köpte det, och vi spelade det hela vägen hem. Rättså bra spel måste jag säga, intressanta frågor som blir till intressanta samtal. Sen kom vi hem och jag somnade direkt. Därför skriver jag inlägget idag.

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar