Onsdag 16 Mars

Idag vaknade jag inte på mitt gladaste humör. Jag ville egentligen bara somna om bredvid Calle, passa på när vi faktiskt sover ihop en vardag. Nästan alla i Blekinge har studiedag idag förutom vi 3or på Fria, vi har nämligen APL och då har man inte studiedagar. Det är så tråkigt, känner att jag verkligen hade behövt en nu! Men men, man får göra det bästa av situationen, tur att jag trivs och gillar min APL plats, hade kunnat vara värre liksom.

På APLen idag har jag jobbat med grafisk design. Jag har då gjort 2 "annonser" som kommer visas på större skärmar, typ sånna man ser vid vägen och som man kan se vid typ apoteket. Dem kommer finnas framför allt i Olofström för där kommer det vara som en liten marknad med UF-företag, torsdag den 31 mars. Sen så gjorde jag om en powerpoint om avveckling till framtida presentationer och mer än så gjorde jag inte

Efter APL:en så skulle jag och Calle egentligen ha setts för att spela paddel, men det får vi ta en annan dag. Istället bestämde jag mig lite spontant för att dra på klassfest, ingen aning om hur idéen skapades men jag bestämde mig för att dra dit typ 3 timmar innan jag skulle dra. Men det spontana blir väll oftast bäst? visst.

Jag somnade direkt när jag kom hem därav så kommer inlägget nu. Men idag så händer inte mycket, utan jag ska ta det lugnt och städa för att Simon kommer @isabellepettersson, ÄNTLIGEN!!

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar