NY FRISYR ÄR ALLTID POSITIVT

hej fina du!

idag var det dags för en liten update kände jag. idag har det blivit en liten makeover också som jag tänker ta upp längre fram i inlägget.

skoldagar på torsdagar är ju alltid dem bästa. vi går mellan 8.15 och 9.40 och har bara en lektion. dessutom var lektionen idag ännu enklare än vad det brukar. vi skulle först göra en presentation som jag blev klar med på bara 15-20 minuter så jag frågade ganska snabbt om extra uppgifter vilket han inte hade, så jag började kolla på studio paradise. när jag just hade sett klart det kom vår lärare och sa att han hade skickat ut en ny uppgift så jag började jobba lite med den. men den var för lätt och var klar med den efter bara ca 5 minuter knappt. enkel skoldag med andra ord.

vi slutade som jag sa vid 9.40 och min buss går 9.48 så det blev lite stressigt för det tar typ 6-8 minuter att gå till resecentrum. den sista biten fick jag springa, kan ni tänka er det? jag springa? jag som inte ens vet vad kondition är? jag sprang nog bara 50 meter typ sen blev jag helt slut och gick i rask takt till bussen. som tur är hann jag :)

torsdagar kan ju också kallas för pannkaksdag, enligt mig. jag älskar pannkakor och äter det alltid på torsdagar just eftersom att vi slutar så tidigt. så direkt när jag kom hem så påbörjade jag pannkaks fixandet (vilket inte tog så lång tid). undertiden jag käkade så jobbade jag lite med matten samtidigt för jag vill alltid ligga lite före alla andra. fråga mig inte varför det är bara något jag har fått för mig.

jag var hemma till ungefär 13.30 sen var jag tvungen att gå till frisören. måste bara säga att jag är så sjukt jävla nöjd. förlåt för ordvalet men wow vad fint resultatet blev! vi påbörjade färgningen 14.00 och kom inte hem förens efter 17.00. hon la alltså ner 3 timmar på att färga mitt hår i balayage färgning. hon var så noggrann och allt, jag blev impad helt seriöst alltså. jag kom dit med guldaktigt mörkbrunt hår och kommer hem med en förändring. jag vet typ inte vad det är för färg det bara ser fantastiskt ut. jag rekommenderar verkligen om du åker förbi ronneby någongång, fixa håret på glow. klicka HÄR för att komma till deras sida (linked). men nu ska jag låta er få se resultatet. hon som stylade och färgade mitt hår heter Emy Sunesson. dem gör även fransar, naglar, spray tan och ibland kommer det dit en tjej som gör fillers och botox. detta är inget samarbete, är bara en sjukt nöjd kund som vill rekommendera bra frisör salonger.

#skola #enkelt #nyfrisyr #pannkakor #matte #färgahåret #glow #torsdag #bradag #brunett #presentation

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar