NYA SOMMARKLÄDER

Innehåller affiliate-länkar

Jag har införskaffat mig lite nya kläder och testat på en ny affär, Stradivarius. Jag blev positivt förvånad av hur plaggen satt och såg ut, asså verkligen WOW-känslan :) Men såklart har jag ju beställt från andra ställen också, så som BikBok och ZARA (Och kidsbrandstore som jag visade upp i ett inlägg tidigare, klicka HÄR för att se det).

STRADIVARIUS

Från Stradivarius beställde jag en skjorta och en klänning, plus lite smycken. Skjortan är så jäkla cool, jag vill ju försöka vara lite cool, och skaffa en klädstil så egentligen beställde jag den bara för att testa o se om det kan vara något. Och det var det absolut. Sen klänningen då, den är "annorlunda" och jag gillar det, den enda jobbiga saker är att jag inte har en bh att ha under, men det löser sig med lite "boob-tejp". Smyckerna är ju enkla att style med till allt, och det är lite sommar över halsbanden.

Jag hittade inte de exakta örhängerna men jag länkade sidan till alla deras örhängen :)

BIKBOK

Från bikbok köpte jag hem en kjol och en klänning som är Såå fina och verkligen jättesköna att ha på sig, jag har velat ha en stickad klänning ganska länge men inte riktigt vetat hur den ska se ut. Men när jag såg denna så tvekade jag inte utan bara shop shop. Kjolen är riktigt skön, och jag beställde den för att jag behövde en kort kjol. Den är så enkel att matcha, man kan ha den till vilken färg som helst egentligen.

/ KJOLAR /

ZARA

Från zara beställde jag en top och en kjol. Jag har funderat över toppen under en längre tid och nu kände jag bara aja varför inte, om den inte passar så kan jag ju bara skicka tillbaka den. Men här behövdes de inte skicka hem någonting den är så skön, I'm in love, jag säger bara det. Sedan köpte jag ju en kjolen, och den är så härlig, skön och enkel. Det är en kjol som man kan ha på middagar, i vardagen och på fest. Så den är ju perfekt att ha!

/ TOP /

/ KJOL /

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar