När tjejkvällar är som bäst!

Jag älskar tjejkvällar såå mycket. Så i torsdags fick jag bara en feeling ”vi måste ha tjejkväll i helgen” så det fick bli planerna för igår. Och det verkade som att det var något som alla vi behövde, få prata ut om allt o liksom få lite tips på vad man ska göra i olika situationer.

Som alltid vill man ju ha det extra mysigt när de bara är vi tjejer. Och med vi tjejer så var vi jag, Nilma, Ellen, Stina, Emma, Becca och Isolde (chiba fick också vara med) och mycket hade vi alla o säga. Hur som helst så vill man ju alltid ha det extra mysigt så jag fixade mojitos, chips, popcorn, godis, jordgubbar, melon, osthjärtan och små hattar.

Vi hade så mycket att prata om det var allt från skolan och vardagliga saker till relationer och sex. Egentligen är det vad vi alltid pratar om men denna gången var det lite mer spicy eller vad man kallar det. Jag hade inte jättemycket spicy:ga saker att säga för allt går bra i mitt liv känner jag. Det är väll små smällar hit och dit men det är fortfarande stabilt.😊 Tror inte jag kan berätta mer än så om tjejkvällen men det var oerhört skönt att träffas igen.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar