MYSIGASTE JAG HAR VARIT MED OM +HELGENSPLANER

go'morron snyggingar!

detta tänkte jag skriva i torsdags sen hann jag somna innan jag hann publicera så jag tänkte skriva vidare igår för det var fruktansvärt mysigt igår men sen blev det lite kaos så jag hann inte ens påbörja. såå jag tänkte skriva det nu. klockan är07,25 och jag sitter i bilen påväg till Göteborg. spontanresa deluxe, vi bestämde igår att vi skulle hit. (har btw fått en ny favvodryck som ni ser/såg i bilden ovanför, norr med smaken kiwi och är kolsyrad. recommend recommend)

hursomhelst då så var i skolan i torsdags och det var som en vanlig skoldag (om nu vanliga skoldagar slutar innan 10). jag gjorde iallafall ingenting på lektionen för jag var redan klar med allt (duktig tjej). så jag ba®a satt där och kolade på telefonen typ förutom då att jag skulle på hälsosamtal, denna stora tjejen är hela 162 cm.

efter skolan åkte jag ju såklart hem och tog ut Chiba som vanligt och lagade pannkakor, pannkaks-torsdag! under tiden jag var ute med Chiba så försökte jag ta bild på han men han var väldigt kameraskygg och ville verkligen inte va med, men några bilder fick jag.

från torsdag över till fredag. igår då så var jag i skolan som vanligt, började med matte sen hade jag entreprenörkunskap eller vad det heter. men sen efter det brukar vi oftast sluta med igår så blev jag faktiskt stylad utav en av frisörerna, så himla duktig. jag kan ju knappt locka mitt hår eller föna mitt hår så jag blir ju väldigt lätt impad. lyckas man sätta upp håret i en toffs kan jag liksom bara wooow. det var jätte mysigt iallafall och få bli pysslar i håret, dessutom blev det mycket skratt :)

efter stylingen så skulle jag hem för jag skulle ha tjejkväll. och asså HUR MYSIGT seriöst asså det var helt fantastiskt!!! men samtidigt som min tjejkväll var igång så var mina bästa killkompisar på fest så jag visste att jag kanske kommer behöva ha koll på iallafall en av dem. omkring 23 ringer killkompisarna mig och frågar om dem kan komma hem till mig och jag bara jaja absolut. och asså en av dem mådde super dåligt, mitt lilla hjärta. jag blev jätteorolig för han brukar inte bli så dålig. alla var där framtill 00.20 ungefär så det blev en sen kväll för mig för jag skulle gå upp 6.00 idag.

jag har inte såmycket mer att skriva om dessa två dagar mer att det har varit SUPERDUPER mysigt. mina planer för helgen är spikat (det jag vet iallafall). sen kan det ju till komma saker såklart :)

LÖRDAG
idag då så är planerna att shoppa, shoppa och shoppa på göteborgsgator. sen ska vi sova på Gothia Towers, hur mysigt ens?! sen kanske vi ska gå ut och äta något gott.

SÖNDAG
imorgon så ska vi åka från göteborg till land där mormor och morfar ska ha fixat ett litet kalas för mamma fyller nämligen år imorgon så det blir lite kalas mys. sen ska vi ju såklart åka hem till lilla Ronneby efter det.

nu ska jag påbörja veckans lista :)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar