MITT FÖRSTA INLÄGG!!!

hej på er!

tiden är då kommen då jag skriver mitt första inlägg. jag börjar lite enkelt med ett hej och roligt att ni har hittat mig. just nu tänker jag nog bara säga lite kort om vem jag är typ och vad jag kommer att skriva om. Vad ska jag ens börja med, jag heter då Tilda som ni kanske har sett och är 16 år bosatt i Blekinge. min familj består utav en mamma, en pappa, två bröder, en fostersyster och såklart min älskade hund Chiba. (hunden till vänster på bilden, den till höger är hans pappa)

som person är jag väldigt spontan (har haft lila, blå och grönt hår nu på bara en månad och snart blir det en ny färg men vet inte vilken), oftast är jag väldigt glad och ärlig men om inte du beter dig likadant kan jag nog uppfattas som motsatsen, energi är en sak som kommer och gå men när jag väl har det så klättrar jag på väggarna typ och sen är jag såklart en djurälskare. (Chiba är den bästa vännen man kan ha). Äventyrlig kan jag också va men det mesta beror helt på mitt humör.

jag älskar att ut och gå, resa, va med vänner, få uppleva nya saker och skriva kanske kan va ett litet intresse lika så smink och kläder😍 sen gillar jag att hålla mitt instafeed cleant och snyggt. att hitta på saker sitter ju aldrig fel men det gör inte hemmakvällar häller för den delen.

annars så i bloggen kommer ni att få läsa mycket om min vardag antar jag ju såklart med mina vänner, mat, mina spontana händelser (och planerade), Chibas träning kanske kan dyka upp, jag kanske börjar träna (vem vet). egentligen hade jag kunnat skriva såå mycket om vad jag ska skriva om men jag tror inte ni vill veta precis allt häller, jag har det ganska svårt för att hålla mitt liv normalt och drama fritt men ja det kan ju gå lite sådär ibland. (har även svårt för att hålla mig inom en viss ram så ni får helt enkelt se vad som kan dyka upp)

hoppas ni tycker detta låter intressant så hörs vi väll i nästa inlägg <3

#mittförstainlägg #staypositive #ommig #minblogg #personligbloggare #minvardag

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar