MISSED ME?

Nämen oj! Det var längesen man skrev någonting här, det senaste var liksom när jag hade slutat sommarlovet. Och nu är det 2021 liksom, WOW. Vart ska jag börja ens? Jag är så ovan, HAAHAH. Om det är några nya läsare eller någon som glömt mig så kan jag ju säga en kort presentation.

Hej, jag heter Tilda och är 17 år (18 i maj). Jag bor i en liten kommun i Blekinge som heter Ronneby. Det är nog inte många som har hört så mycket om vår lilla by mer än möjligen F17. Vad ska jag mer säga, jag går på handelsprogrammet i Karlshamn och driver just nu ett UF-företag, Trasan UF. Nu detta året kommer det hända lite roliga saker, bland annat så ska jag ta körkort och vi ska troligtvis skaffa en till vovve i maj/juni. Just nu så har jag en japansk spets som heter Chiba, han är 4 år och blir 5 i juli.

Några frågor

Vad är det första du drömmer du om att göra efter att pandemin är över och vi kan leva som vanligt igen?

Åhh asså det finns mycket som man längtar efter att göra, men det jag saknar mest är att åka till värmen. Sommaren 2019 var min familj och jag och bilade ner till Italien. Även om jag inte gillar att åka bil så länge så var det mysigt att se och uppleva nya ställen tillsammans. Dessutom saknar man ju solbrännan!

Har du några nyårsmål?

Jag har nog inte så mycket mål, mer än att jag vill att detta året ska bli bättre än förra. Dessutom vill jag ju kunna köra min lilla bil i sommar.

Vad har du för framtidsplaner och drömmar?

Ingen aning, jag vill ta allt som det kommer. Ifall jag planerar något så kanske jag blir besviken om det inte bli som jag har tänkt. Men jag har ett kortsiktigt mål om Corona tillåter, jag och en kompis till mig planerar en riktigt rolig 18 årsfest att ha tillsammans.

Vad är dina största intressen?

Jag älskar kläder och assessorer, att styla olika kläder och smycken, på ett trendigt sätt. Dessutom älskar jag hundar, jag gillar att träna med min egna hund, och ska ju då som jag nämnde innan skaffa en till till maj/juni.

Hur ser ditt liv ut om fem år?

Som jag nämnde innan så har jag inte planerat som mycket för hur jag vill att mitt liv ska se ut, jag vill ta det som det kommer. Men om 5 år så är jag 22 fyller 23, och då tror jag att jag kommer just ha gått klart min högskoleutbildning och förhoppningsvis flyttat hemifrån.

5 snabba

Frukost / Middag

Jag älskar frukost, dieter det bästa som finns, speciellt hotell frukost. Tänk er hotell frukost buffen, jag kan äta seröst 3-4 portioner utan att överdriva.

Guld / Silver

Jag kan inte bestämma mig, det är olika lite hela tiden. Men just nu gillar jag mest att använda mina guld smycken.

Musik / Podcast

Jag gillar inte musik, eller jo jag kan ju lyssna på det och sjunga med i bilen och sådär, men jag lyssnar häller på en podd eller prata med någon i telefon när jag till exempel är ute och går med Chiba (min hund).

Katt / Hund

Jag gillar eller nej jag älskar hundar, och ogillar katter. Katter är så oförskämda, vem vill häller ha en katt som bara vill vara för sig själv än en hund som älskar att fö uppmärksamhet från än.

Tidiga mornar / Sena kvällar

Jag är ingen natt människa, jag kan somna 22 på helgerna om jag inte har något speciellt inplanerat.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar