MIN VECKA HITTILLS, sjuk och förvirrad

hej på er igen! det var ett tag sen.

jag tänkte ta och skriva om hur min vecka har varit änsålänge. just nu är jag sjuk och hemma från skolan och det har jag varit sen igår (torsdags). förkylning är nog det jobbigaste med hösten förutom kylan då. det har känts som att mitt huvud har varit någon annan stans hela veckan. att jag typ inte har haft huvudet med mig under lektioner, samtal, osv. jag har liksom försvunnit i min egna lilla värld. även om jag inte har mått bra fysiskt (förkylningen) så har jag mått bra psykiskt, jag har liksom känt mig stark, modig, fin och mycket mer positiva saker än det.

jag har även börjat fundera på om jag ska länka bloggen i min bio på instagram men det känns lite läskigt samtidigt. jag är typ rädd för hur folk i min närhet kommer reagera på mitt bloggande men samtidigt känner jag ju bara aja för jag gillar att skriva och få ut budskap (även om jag inte vet vad mitt budskap är).

annars i onsdags så va jag i skolan. vi gjorde inte så mycket egentligen vi bara va där och lyssnade på lärarna typ. först hade vi matte, sen hade vi mentorstid och då visar vi bara upp våran närvaro. efter det hade vi servicekunskap och branschkunskap, eller ja det var det vi skulle ha haft men istället blev det datorkunskap för att ingen i klassen förstår sig på våra datorer. sen slutade vi och så åkte jag och en kompis på hockey i Olofström (dem vann med 5-3 eller 5-2 mot Trelleborg). stolt syrra för min brorsa gjorde ett utav dem 5 målen.

i tisdags var jag också i skolan, då hade vi bara engelska. fast efter engelskan så blev jag klippt av en av frisör-eleverna. det blev inte mycket skillnad men ändå en liten kanske. efter skolan och klippningen så kom jag då såklart hem och då va jag först med en kompis och sen träffade vi två nya människor som ingen av oss har träffat innan så det var kul och härligt :) juste, i tisdags föddes min nya kusin också, Lukas. om jag ska vara helt ärlig så gillar jag inte barn, jag fattar inte hur människor kan tycka dem är söta. men nu efter några dagar kan jag faktiskt säga att lite söt är han.

sen i måndags, då var mitt huvud verkligen i en annan galax. jag kunde knappt lyssna eller höra vad mina kompisar sa. jag hörde liksom fel eller inte alls. fattade verkligen ingenting om vad som hände. sen då så hade vi svenska och då skulle vi skriva på en spökhistoria. sen hade vi idrott också och då körde vi basket bara. sen kom jag ju då hem och gjorde nog ingenting, kan inte komma på att jag gjorde något iallafall.

detta har då varit min vecka hittills. idag kommer jag nog inte göra någonting typ. bara sitta i soffan och lata mig typ

#minvecka #vardag #sjuk #förkyld #höst #hockey #vinst #huvudetärintemed #trött #utmattad

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar