Min sommardröm för 2020

Hejsan på er!!

Jag har tänkt och tänkt och tänkt. Hur ska sommaren 2020 bli egentligen? jag har ju en dröm på hur det ska bli och en lite mer verklighets syn på det hela. Men drömmen är ju mycket roligare att prata om. Man vill ju inte ha en "corona-sommar".

Min dröm för denna sommaren är att kunna gå på konserter som förra året, så som rix FM, skärgårdsfesten och jag hade planerna på lollapalooza. Som säkert många andra hade. Dessutom tänkte jag och Emma åka på en liten sve-mester eller vad man kallar det. Att vi hur som helst skulle ha sovit på hotell någon stans i Sverige på First Hotel. Jag vill övernatta i Örebro :)

Denna sommarn drömmer jag om att Tosia ska öppna och vi kan åka karuseller och gå på marknader med super gott godis. Älskar marknaders rimmar och karameller. Tosia är en tradition inte bara för Ronneby utan för vår familj. Första dagen går jag med kompisar på kvällen, andra dagen går jag med mormor och morfar på dagen och sen ut med kompisar igen på kvällen. På söndagen går man och slöar lite på marknaden efter att ha festat och varit uppe sent två dagar i streck.

Jag vill kunna ha en midsommar med mina kompisar, ha en liten midsommar fest. Förra året hade jag en stor och när jag menar stor så menar jag verkligen en STOR fest. Och det hade man ju egentligen velat ha de samma detta året. Min andra önskan är att fira midsommar på öland i vår lilla stuga med hela tjocka släkten, men det är inte ens tillåtet av regering för vi är isåfall över 100 pers och de flesta är äldre.

Över till verkligheten, det blir ju ingen Tosia eller några festivaler. Så det får bli MÅNGA grill kvällar och mys kvällar på stranden. Några rundor upp till stugan med kompisar för att ha en övernattning. Sommarn får bli som den bli jag har ett mål och det är att skinnidippa (Bada i havet naken). Vi får göra det vi kan av situationen, kanske göra en mindre fest

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar