Min helg i bilder

Den helgen har ju varit händelserik om jag får säga det själv. Det var ju morsdag i söndags, i lördags cyklade jag o C till Bräkne Hoby och kollade på fotbollsmatch och sen i fredags var jag ju på fest som ni fick läsa om.

Denna helgen har det ju varit fantastiskt väder också, så man har ju varit ute en hel del. Mitt humör dock denna helgen har inte varit lika bra. Jag har gott från glad till ledsen, till arg till uttråkad, till trött till irriterad och gått om flera varv. Besviken har jag också varit av flera anledningar. Jag kan inte säga riktigt vad det är som har fått mig o bli ledsen o besviken för att jag vet att de kanske läser detta men det är absolut inte C❤️

FREDAG

LÖRDAG
Jag tog inga bilder från fotbollsmatchen för att jag kände mig inte så bekväm i att vara där. Ett ex spelade i det ena laget o de va lite jobbigt att se han eftersom att han gjorde ganska dumma saker under tiden vi var tillsammans. Dessutom var jag med C och hans kompisar o då ville jag inte sitta där o ta bilder istället för o va social, det kändes med andra ord inte rätt.

SÖNDAG

Detta inlägget är gjort från min mobil om det ser konstigt ut:)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar