MINA FÖRVÄNTNINGAR FÖR VÅREN

Åhh va härligt att äntligen är det vår, på riktigt. Det är sol och plusgrader, snön och blasket är borta, solen kommer fram till och från dessutom är det mars. Det händer så jäkla mycket nu i vår, dessutom känner jag på mig att fler saker kommer att ske!

körkort

I maj kommer jag äntligen kunna ta mitt körkort och kunna köra runt i min lilla bil. Jag är jätte osäker på ifall jag kommer klara teoriprovet men uppkörningen är jag ganska säker på att den kommer gå bra. Tänk en sommar med körkort? Hur fantastiskt vore inte det?

18 år

Som jag sa innan så blir jag ju myndig nu i vår. Det är ganska sjukt ska liksom lilla jag kunna gå och rösta i nästa val. Ska lilla jag kunna gå på krogen och beställa alkoholhaltiga drinkar? Det är ganska sjukt, eller ja, väldigt sjukt.

valp

Vi har bestämt oss, vi ska skaffa en till hund. En liten shelti (Shetland sheapdog) och nu i vår om allt går som det ska så ska vi få träffa henne. Men såklart har vi ju några saker som inte är helt säkra. Vi har en mamma men vi vet ju inte om hon kommer få några tikar än. Vi har iallafall bestämt oss att hund kommer det att bli, i den rasen och en tik.

sommar/vår garderob

Jag längtar till att köpa och ändra min klädstång som jag har i mitt rum till sommar och vår kläder! Tänk en klädstång fylld av kjolar, toppar, klänningar och tunna byxor.

skola

Troligtvis så kommer vi nog fortsätta med distans hela terminen men det vet man ju inte helt, det ändras ju hela tiden. Men jag längtar tills allt detta är över, tänk att det fanns ett liv innan Corona och ett efter, det är svårt att tänka sig ett liv utan Corona nu när man har levt med det i 1 år. Längtar som fan till att kunna resa igen, kunna åka runt i Sverige som ligger mer än 2 timmar här ifrån. Men aja, det positiva är ju att vi har distans med skolan, högre betyg klagar man inte på :)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar