MINA FAVORITER PÅ INSTAGRAM, INSPO

Vi följer massor på instagram men vi har ju också våra favoriter. Jag har samlat ihop bilder på mina absoluta favoriter och så ska ni då få reda på varför jag följer det osv. Såg en annan tjej som gjorde det men kommer inte ihåg hennes användarnamn :/

Vi börjar med en tjej som bloggar här på nouw, Rebecka har en sån himla cool klädstil och älskar att ta lite tips från henne när jag själv ska köpa kläder.

Alicia är bara allmänt cool, hon har cool klädstil och vågar stå upp för henne själv och andra. Vad jag har hört så är hon mobbad av andra tjejer pga att hon har många killkompisar. Hon är liksom bara en ball tjej som vågar stå upp för sig själv.

Bianca har det SNYGGASTE och DRÖMIGASTE feedet, önskar verkligen att jag hade hennes feed på riktigt!

Emilia är som Alicia på de sättet att dem står upp för sig själva. Emilia är gravid med Marcelo om ni vet han från Paradise Hotel, och då kan hon få kommentarer om att han bara kommer dissa och lämna henne, speciellt pga hennes bristningar hon har fått under graviditeten. Är det bara jag som typ älskar bristningar och tycker det är Såå snyggt (önskar jag hade det)

Millane har en riktigt snygg och cool stil som jag tar inspiration av, hon har även tiktok som jag älskar att kolla på.

Lite mer livsstills konto att följa, hon sprider så mycket positivitet med sin instagram och youtube, hon är nog nästan den enda youtubern som gör videos som jag faktiskt kollar på och inte somnar :)

Majken har bara allmänt cool stil på kläder och feed som jag bara älskar, inte så mycket mer än så egentligen.

En tjej från Blekinge, whoop whoop. Hon har också en blogg här på nouw. Jag älskar Rebeckas instagram för att hon har en väldigt snyggt hem, älskar inredningen och allt egentligen. Hade velat bo i ett sånt hem!

Jag vill ju typ leva som Sanna, älskar hennes personlighet, klädstil, inredning och det är intressant att se vad hon gör om dagarna, speciellt nu när hon har lilla Sam. Men asså dör för dem, dem är så fina Sanna, Sam och Carl.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar