Mina mål just nu

Jag gillar inlägg där personer berättar om deras mål som dem har, varför och hur dem tänker upp nå dem. Det gör att man själv blir både inspirerad och motiverad till sina egna. Och eftersom att det inte har varit en sån påhittig dag idag tänkte jag skriva om mina mål som jag har just nu, osv.

Jag vill uppdatera mina bilder på instagram, jag vill börja med ett nytt sorts feed och ta bilder mer seriöst för jag tycker det ser mycket snyggare då. Det är mer motiverande att se att man har ett snyggt feed man är nöjd med än ett bara "shoff shoff"- flöde.

Jag vill bli bättre på att kommunicera, speciellt med C. Känner jag något positivt, negativt, något som jag vill göra, eller inte vill göra så ska jag vara bättre på att berätta det. Det är ju alltid enklast så och jag känner att jag blivit dålig på det senaste, men processen är påbörjad :)

Jag vill prioritera min blogg och skriva/publicera på det sättet som jag har gjort nu. Kanske inte varje dag men skriva det jag känner för i stunden eller skriva alls om jag känner för det.

Jag vill bli nöjd med vårt UF-företag, vi har ju en ide, och det är att fortsätta med vårt Trasan UF fast med uppdateringar. Hoppas verkligen att vi snart kan sätta igång med att beställa hem saker och ting.

Jag vill prioritera mig själv, det gör jag redan och det vill jag fortsätta med. Jag vill göra saker som får mig att må bra och inte ångra något. Något jag vill förbättra för mig själv är det sociala och spontana i mitt liv, för att hitta på något spontant med mina kompisar får mig att bli riktigt lycklig.

Jag vill åka iväg på spa-weekend med C, det har vi pratat om länge att vi ska göra. Men vi har inte bokat in något än men det hoppas jag på att vi kan göra snart.

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar