Min helg genom kamerarulle

Herregud vilken rolig helg jag har haft! Har dock glömt ta bild på ALLT men lite finns det, annars kan man ju använda sig av ord också :)

Fredag

I fredags så kallade jobbet på mig 12 och där gick jag omkring till 18. Det var rättså kul och intressant faktiskt, kassa systemet låg nere i ungefär 15 min och det verkar som det låg nere för flera andra butiker också. Det var faktiskt en i kön som började skämta om att det var Putin som hade hackat sig in, men det är nog lite tidigt att börja skämta om det än. Hur som helst, efter jobbet så körde jag direkt till Hasslö där det var tjejkväll. Himla roligt gäng och mysig kväll. Mycket skratt må jag säga!!

Lördag

Jag har inga bilder från i lördags men jag åkte till Karlskrona vid 12 tiden för att hämta Felicia för jag vill inte kolla på Calles matcher utan någon kompis. Btw så mötte dem Karlshamn, så ett litet derby blir det ju då. Hur som helst så vann Karlskrona så det var ju kul! Efter matchen så åkte vi hem och chillade egentligen inför kvällen då fler kompisar kom över.

Igår fyllde då Sara år, kompisen som vi supriseade med Köpenhamn. Så vi hängde hos mig och hade ett litet krök. Men det varade inte så länge, dem åkte ungefär vid 00-00.30 tiden för jag och Calle behövde lägga oss i tid inför söndagen.

Söndag

Idag har jag och Calle varit i Helsingborg, rättare sagt Väla Köpcentrum. Blev lite inspirerad efter att ha sätt din vlogg @isabellepettersson , hahah. Jag hittade iallafall mycket fint! Mitt mål för dagen var att hitta underkläder, och det gjorde jag. Sedan hittade jag grytunderlägg, Mateus tallrikar, en klänning från LXA och Carolina Gynning glas (blir någon ens förvånad att Tilda köper glas? Nope).

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar