Måndag 21 Februari

Tänk att jag just nu har första dagen på mitt sista sportlov någonsin, om jag inte jobbar som lärare då i framtiden. Men det är inte så stor risk att jag kommer att göra.

Idag så vaknade jag i stugan på Öland tillsammans med Matilda (numera kallad Doris) och Calle. Vi har kommit fram till att det inte går att jag och Matilda. Liksom Chiba börjar leta efter mig så fort man frågar efter Matilda. Dessutom passar hon som en Doris eftersom hon är minst lika förvirrad som Doris, fisken i Hitta Nemo.

Vi kom dit igår och åkte hem idag på morgonen för att hinna komma hem o ta ut Chiba och Doris på lunchpromenaden. Dessutom hade jag jobbpass på Dollar Store. Men hur som helst så åkte vi inom cervera igår och köpte glasen som jag har i grönt, även i rosa. Älskar dem glasen! Och idag innan vi åkte hem åkte vi inom media Markt för att köpa påfyllning till min instax kamera. Det kommer hända en sån rolig sak nu i veckan som jag inte kan berätta för det är en suprise till en kompis som fyller år. Men jag är SUPERDUPER taggad.

Efter min shopping paus åkte vi raka vägen hem och gosade med vovvarna, tog ut dem och kollade på TV. Sedan kl.15 började mitt jobb pass och inte hem förens 20 för det blev lite strul. Kunder som inte passade tiden och sen gick tjuvlarmet. Men allt löste sig och nu ligger jag i soffan i väntan på Calle, gosandes med vovvarna framför någon standup på tvn.

Hoppas ni haft en härlig dag!

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar