@ MALMÖ

Guud vilka roliga dagar jag har haft! I torsdags var jag i Malmö tillsammans med @isabellepettersson och vi hade det jättemysigt, och såklart otroligt roligt. Det är så kul att vi har fått en sån fin vänskap på så kort tid, hon har absolut blivit min bästa vän!

I torsdags då så tog jag tåget ner till Malmö för att kunna träffa Isabelle lite tidigare, så jag var där lite innan 12 och Isabelle kom strax därefter. Det första vi gjorde var att gå mot fik i centrum som Isabelle hade hittat, Noir vin&kaffekultur. Jag förstod mig inte på menyn så det fick bli en snickers-ruta och ett glas vitt vin, och Isabelle tog en sorts croissant och ett glas rose.

Efter fik-myset gick vi runt i stan, fotade lite och kollade i butiker. Dock var det inte ett så bra utbud så det slutade med att vi åkte till Emporia. På Emporia hittade jag inget speciellt vad jag minns eller inte just där och då, jag åkte dit igen dagen efter och hittade äntligen min aftonväska till balen och studenten. Dessutom köpte jag en fest-topp och örhängen.

Närmre kvällen åkte vi till hotellet och skyndade oss iväg till Kultur bolaget för att få hänga med bandet. Vi fick till och med en liten buss-tour, jag hade nog inte klarat av att bo i en buss men jag antar att om man har en sån passion för sitt jobb så spelar det ingen roll. Efter att ha fått se bussen och hur stället kommer att se ut gick vi till deras louge för att bara umgås, tog ett glas bubbel och åt lite melon.

Efter att ha hängt där gick vi till ett hamburgerhak som heter Casual Street Food, jag tog en smashad cheeseburgere med pommes. Riktigt gott! Och sen gick vi därifrån tillbaka till Kultur bolaget för att lyssna på deras spelning. Det var en sjuk känsla att se alla människor som sjöng med alla låtar. Jag ser liksom Robban och Dea som familjevänner som har en passion för musik, jag har inte förstått riktigt att andra vet vilka dem är.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar