LOVET ÄN SÅ LÄNGE

Som ni märkt så har jag inte skrivit så mycket om mina dagar så jag kan ju dra en "liten" summering om vad som hänt än så länge. Jag har försökt att klara mig själv och chilla lite men det har bara gjort mig uttråkad faktiskt så jag har umgåtts mycket med vänner. I onsdags var det riktigt mysigt! Först var jag i Karlskrona och träffade Stina, det var riktigt längesen vi sågs, vi iallafall snackade mest och bara hade det härligt. Vi gick bl.a. och tog en fika på Gelato och gick omkring i stan. Efter jag hade varit hos Stina åkte jag till Kuggeboda för att träffa ett gäng där, dem hade grillat innan jag kom, men vi spelade lite kubb, grillade marshmallows och badade jacuzzi. MYSIG DAG!

Men det finns fler dagar än onsdag, i måndags och tisdags så hade jag mina lugna dagar. Dem bestod mestadels av serie tittande för att sen på kvällen träffa vänner. Jag har blivit rekommenderad att kolla på Sex Education, och jag fattar verkligen inte hypen. Absolut den suger ju inte helt och hållet men den är ju inte bra heller, men jag ska se klart den så får vi se vad jag tycker sen.

Denna veckan har solen och värmen börjat titta in på heltid, och det är sååå härligt! Det behövdes verkligen, "vinter-jag" och "sommar-jag" är två väldigt olika människor och jag älskar mitt sommar-jag väldigt mycket. I torsdags började jag iallafall med brännan, vi får väll se hur brun jag hinner bli till balen som är om lite mindre än en månad.

Helgens planer är planerade och klara, har dock ingen ide till vad som händer imorgon, den kan bli spännande. Idag iallafall ska jag sola och senare ikväll ska jag och några vänner till Circo, så det blir väll lite festande och på söndag ska samma gäng till Emporia. Nere på Emporia har jag några must haves som behöver köpas, ex. bal och student skor... Börjar bli tajt men jag löser det säkert!

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar