LÖRDAGS TIPS

En lördag som denna? Vad passar bättre då än lite tips på saker man kan göra, se eller lyssna på? Hur som helst så har jag hittat ett gäng saker jag gjort denna veckan som varit riktigt bra/skönt att göra/se/lyssna.

Tips 1, Podd
Mitt första tips handlar om en rättså ny startad podd av Nicole Falciani och Tully Yayik. För tillfället befinner sig Nicole i Italien, och Tully har precis blivit två barns-mamma. i podden delar dem med sig av sina liv, riktigt härlig att lyssna på när man ska städa :)

Tips 2, Rensa bland kläder och annat

I tisdags rensade jag mina kläder och sålde lite glas dagen efter. Det var så skönt! Garderoben blev mindre med mestadels kläder som jag älskar, sen sålde jag ju då av 7 av mina sammanlagt 19 Carolina Gynning glas. Det kändes riktigt skönt för 4 av dem glasen var helt meningslösa och 3st hade jag likadana. Angående kläderna så väntar jag egentligen bara på att dem ska bli sålda.

Tips 3, Serie

En av mina favoritserie har kommit ut med en säsong 2!! Den ligger just nu på trending på Netflix, men om ni råkat missa den så är den verkligen värd att kolla på!!

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar