LITE SAKER OM MIG

Jag skriver ju inlägg som jag själv tycker är kul att läsa. Och nu har jag ju läst andra människors inlägg där de har skrivit saker om dem som jag själv inte hade kunnat förstå. Så liksom varför inte? Det är ju roligt, man lär känna sig själv lite samtidigt.

1. Jag har hellre få riktiga än flera falska vänner. Det tror jag säkert många känner och har det så. Jag har två extra close och en som jag vet att jag kan prata men inte gör hela tiden. Plus då att jag har min pojkvän som jag berättar väldigt mycket för.

2. Jag bryr mig ganska mycket om vad folk tycker om mig. Jag kanske inte borde göra det men det är så enkelt att göra, hör man en dålig kommentar, klart man blir ledsen liksom.

3. Jag är en riktig shoppaholic. Har för mig att det heter så när man knappt kan gå en dag utan att man köper något. Just nu har jag försökt minska på shoppingen men troligtvis blir de en sväng till Karlskrona snart för jag känner att jag ”inte har några kläder”.

4. Jag har börjat planera för min första tatuering, men jag vet inte om jag kommer våga göra den. Har bestämt mig för att skriva ”Chiba” som är ju då min hunds namn.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar