LATELY

Om ni läste mitt inlägg som jag la upp i Måndags, "MISSED ME?" så vet ni ju att jag är tillbaka från en paus som började i augusti. Och vad ska man säga mer än att jag behövde det. Det hände för mycket, man hängde knappt med själv i vad som hände. Jag vill inte gräva i det för då blir det bara deppigt, så jag tänkte berätta mer om vad som hänt sedan sist.

I September skaffade jag, eller ja köpte mig en bil, japp du läste rätt. Jag har skaffat bil och har ännu inte körkort. Min bil är en Mini Cooper, som har funnits på vägarna sedan 2017. Jag är kär i min lilla mini, den är perfekt för mig :)

I September påbörjade jag min lilla resa inom kläder, assessorer etc. Innan klädde jag mig bara enkelt, slängde på nästan första bästa som jag såg men nu... It's a new level, om du frågar mig.

I oktober hände det inte så mycket mer än typ halloween. Men i November så hade jag APL (arbetsplats förlagt lärande) på ett cafe i Ronneby. Jag jobbade där till december, och det var det mysigaste jag gjort, och roligaste. Dessutom fick jag ta fika en kaka, dricka te eller ta en toast/fralla när jag ville. Efter min APL fick jag en tim-anställning. Så jag jobbar där ibland.

Julen och nyår var väldigt specielt. I julas så firade vi den på min pappas resturang med ordentligt med avstånd, vi firade tillsammans med kusinerna från pappas sida, farmor och såklart min familj med bröderna. På nyår åkte jag, mamma, pappa och Chiba upp till Öland. Vår stuga på Öland har bra utsikt så att man ser bort till Kalmar. Så vi satt och kollade på fyrverkerierna.

Dagen efter nyår, omg vad jag fortfarande är kär i den dagen. Vi åkte långt in i dem djupa skogarna i Småland, Boda rättare sagt. Vi besökte våran kennel. Kenneln vi köpte Chiba från och kenneln som vi kommer köpa vår lilla shelti från. Det är sjukt att tänka att nästa gång vi åker dit så ska vi träffa vår lilla Molli eller Lilli.

Dessutom den 8 januari firade jag och C 1 år tillsammans, men vi kunde inte fira den förens en vecka ungefär senare.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar