Lär känna mig

Jag har då inte blivit nominerad att svara på dessa frågorna utan såg en annan svara på dessa och tyckte det var lite kul att läsa :)

1. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Hahahah konstigt formulerad fråga, man tänker ju på annat. Men aa de senaste va nog donkens pommes. De är oftast de bästa, om dem inte är sladdriga då.

2. Sover du naken? Nja asså oftast i underkläder men har man kommit ur duschen på kvällen, så är det ju inte alltid så att man orkar klä på sig direkt.

3. Värsta fysiska smärtan du känt? Ingen aning när det senast kan ha varit eller vad det kan ha varit för något. Visst mensvärk har man ju haft som gjort skit ont men jag tänker mer om jag slagit mig, fått ett sår eller liknande. Men jag minns inte, jag kan få muskel bristning och det gör ju RIKTIGT ont.

4. Favoritplats du varit på? Italien, asså woow älskar det landet!! Vi bilade dit (vilket inte va lika trevligt) och besökte bland annat Pisa, Rom, Venedig, Luca, de 5 fiskebyarna bl.a minns inte alla städer. Fint vad det överallt och trevliga människor.

5. Hur sent stannade du uppe igår? Hehe…. 3 kan det ha blivit, jag och en kompis sov över, kollade på eagles och pratade FaceTime med några. Mycket trevligt.


6. Om du kunde flytta någon annanstans, var skulle det vara? Ingen aning vart som typ, vill bo i Spanien, Karlskrona, Göteborg , Stockholm, Kalmar, ja ni listan kan göras lång hahahah.

7. Vilken av dina Facebook-vänner bor närmast dig? Min bästa kompis bor närmst (om inte mamma och pappa räknas hahaha).

8. När grät du senast? Det minns jag inte, hittar alltid på saker så har inte tid för något annat hhahah.

9. Vem tog din profilbild på Facebook? It was me, det är bara en enkel selfie.

10. Två av dina favoritfilmer? Oj, har inga favorit filmer för jag kollar typ aldrig på film men serier däremot älskar jag. Favoserierna är ju Lupin och keeping up with the kardashians :)


11. Vilken är din favoritsäsong? Vår och sommar, kan inte riktigt bestämma mig för jag gillar när det är VARMT och våren är ju lite 50/50 medans sommarn är stekande varm. Kan det finnas något mitt emellan? Helst igår.

12. Om du kunde ha vilken karriär som helst, vad skulle det vara? Designa kläder tror jag, det är en dröm men jag kan inte rita eller sy, så jag vill typ bara berätta hur jag vill att plaggen ska se ut o så får de testa sig fram tills de blir bra.

13. Vilken var den senaste boken du läste? Läser inga böcker, lyssnar inte på böcker heller✌️

14. Om du kunde prata med vem som helst vem skulle det vara? Beyonce, tänk va häftigt o bara tja jo men jag snackade bara me Beyonce idag inget konstigt med det. Eller typ Dua Lipa :) eller nej nu vet jag Felix Sandman, Benjamin Ingrosso, fan va kul det hade varit. Behöver jag inte skämma ut mig heller med min dåliga engelska.

15. Har du ett bra inflytande? Ingen aning, i vissa sammanhang men inte alla.


16. Hör ananas hemma på pizza? Jag tål ju då inte annanas men mina kompisar gillar det så jag får tillåta det för deras skull hahahah.

17. Du har fjärkontrollen, vad skulle du titta på? Keeping up with the kardashians, enkelt.

18. Fyra personer som du tror kommer kopiera och svara på detta? Hahahaha ingen aning jag var ju en av dem, blev inte nominerad såg bara en bloggare som publicerade ett inlägg med dessa frågorna och blev inspirerad :)

19. Sista konserten du var med på? Tror det var Rix FM Festivalen, de va ju då innan Corona.

20. Vad är det bästa med sommaren? Allt, man blir brun, snygga killar, man kan bada men jag är rädd för vatten men ändå, sena sommarkvällar, fester, VERKLIGEN ALLT är bättre på sommarn. Man får en glowup :)

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar