"Karantän"

Asså det här med karantän tar typ kål på mig nu. Jag har sedan i lördags suttit i stort sett inlåst hemma. Eller inlåst och inlåst, jag tar ut vovvarna, hämtar mamma från jobbet och Fina från dagis. Dessutom var vi på maxi igår för att handla mat, dricka och snacks så att jag överlever att vara hemma. Jag har någon grej för att så fort jag är uttråkad så måste jag äta eller dricka något.

Men det här med karantän då? Jag kanske borde säga att jag är hemma för att vi har corona fall i klassen, så vi som varit nära dessa måste vara hemma tills vi fått ett negativt Corona test. Konstigt att inte hela klassen är hemma, vi sitter ju ändå i samma klassrum i flera timmar, men men. Vi är iallafall en liten skara personer hemma vilket har gjort att vi inte prioriteras av lärarna. Igår satt jag och väntade HELA dagen på lektionerna men de startade aldrig, så jag sket i det och sen slutade vi. Tror du inte att när vi hade slutat, 1.5 timme senare skickar en lärare ut uppgifter, man bara neeeej jag har slutat. Rättså irriterad Tilda :)

Idag är första dagen jag faktiskt gör något, jag har APL och jobbar hemifrån. Så det är väll rättså roligt, hade ju såklart varit roligare att vara inne på kontoret, men men vad ska man göra.

Vad har jag gjort då dessa dagarna när lärarna inte lägger ut uppgifter förens vi har slutat? Jo jag har skrivit flera blogginlägg som jag kommer kunna lägga ut när jag inte har något att skriva om, jag har ätit MASSA frukt och druckit allt möjligt av vad jag har hittat här hemma. Jag har fått en ny grej som jag måste dricka varje morgon för att tagga igång någorlunda, inte kaffe utan vatten oboy, så himla gott! Under dessa timmar som jag inte gjort ett piss så har jag sett 2 säsonger till av Lucifer, bästa serien! (Men Jane the Virgin är den bästa helt klart) Sen har jag sökt upp skillnaden mellan MacBook Air och Pro, jag går nämligen runt med tankarna på en ny dator, hade varit rättså trevligt.

Jag känner vad mycket jag hoppar omkring i detta inlägget, men det får bli så, det är helt okej. Vad tycker ni om den nya noccon? Jag älskar den! Den är nästan bättre än Celsius, de ligger på samma nivå liksom :)

Asså nu när jag läser igenom detta som jag har skrivit så kan jag knappt håll mig från skratt. Är så uttråkad och man märker att jag inte har haft så mycket kontakt med omvärlden. Så nu får jag väll ta och chilla lite och lägga in lite random bilder :)

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar