+/- Just nu

Jag har fått upp en ny känsla till det bästa under tiden jag skriver på bloggen. Datorn i knät, vovvarna på varsin sida och en bra serie på tv:n just nu är det Lucifer som spelas. Hur som helst så var jag sugen på att börja årets första 15 dagar med en + och - lista. Vad har varit bra och vad har varit dåligt under årets första dagar.

plus och minus

+ Det första positiva som hänt detta året har varit att jag åkt till Jönköping och träffade Isabelle, vi har redan kommit på ett nytt datum att träffas på :)

+ Jag har vänt mig helt till veganska smink och hudvårdsprodukter som varit en mål sedan länge.

+ Jag och Calle har varit tillsammans i 2 år nu

+ Hundarna är så goa och mysiga.

+ jag har jobbat mycket under lovet, så nu väntar jag på när pengarna ska rulla in, hahah.

- Skolan har börjat, vilket har gett mig en del ångest.

- Jag var i skolan i 2 dagar, minst två elever i klassen har blivit Corona smittade under denna veckan. Dessutom är det några som jag hänger med, taggar karantän i 5 dagar nu.

- Skolan verkar inte ta något ansvar för Corona, fler på skolan är smittade och kan ha spridits via skolan.

+ Jag har kommit på en ide till att ta hand om min ångest och stress. Jag ska testa på Bullet Journal till nästa månad :)

+ Första dagen hos APL platsen är gjord, och jag tror att jag kommer att stor trivas.

- Hur mycket jag än älskar Nouw's plattform så måste jag klaga lite grann. Det är rättså jätte irriterande att det fortfarande inte går att ladda upp bilder till bloggen utan att det ska bli någon svart ram eller ny (oönskad) beskärning av bild. Det är ofta jag får screenshotta bilderna och lägga in dem efter det, men då blir det inte lika bra skärpa, men men, dem jobbar säkert på det.

+ Jag har bokat frisör tid, ska klippa mig och färga håret i början i nästa månad

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar