Julig frågestund

Jag fick inspiration för att skriva detta inlägget från @isabellepettersson , vissa frågor är från hennes inlägg och andra från instagram.

Julfilm eller Julmusik

Detta är ju det svåraste valet måste jag ändå säga, för att i bilen påväg egentligen vart som helst spelas julmusik. Och hemma är julfilmer igång. Men julfilmer är ändå bäst, sitta i soffan med vovvarna och en filt över sig :)

Royal prince eller Princess swith

Jag gillar dem båda väldigt mycket, dessutom har dem båda filmerna 3 delar. Av de kommer jag avgöra Royal Prince filmerna som vinnare då fortsättningarna är bättre än fortsättningarna till Princess Switch.

Köpa julklappar eller att få

Jag älskar att köpa julklappar, att planera och komma på något särskilt till var och än och se deras reaktioner. Jag är ganska dålig på att ge ut reaktioner när jag öppnar paket, så jag blir rättså obekväm.

Varm Choklad eller glögg

VARM CHOKLAD alla dagar i veckan!!!

Jul i snön eller jul i solen

Jul och snö hör ihop. Men det är ju segt att snön smälter, och ofta blir is o slask :(

Stanna inne eller gå ut

Stanna inne med filt och varm choklad med julfilm på tv:n. Det är ju perfekt!

Julmat eller julgodis

Jag är faktiskt inte så förtjust i julbord och julmat, men godiset! Jajamän.

Home Alone elLer the grinch

Home Alone är ju en riktigt klassiker, och alla fortsättnings filmerna är bra dem med. Men the grinch känns lite smått obehaglig.

Pepparkakor eller lussebullar

Lussebullar, helt klart! Speciellt dem jag bakar som har majonäs i, hahah.

ischoklAd eller knäck

Jag gillar inte ischoklad, och knäck är himla gott!

Köttbullar eller prinskorvar

Köttbullar, jag gillar inte prinskorv.

Ris a la malta eller risgrynsgröt

Ris a la malta är så otroligt gott, och sen ska man ha den där saften, MUMS!

Äpplemos eller senap

Jag gillar inte senap, men äpplemos kan jag äta, så det får väll bli äpplemos som favorit mellan dessa.

Hemma eller borta

Vi brukar alltid vara hemma till jul och fira med pappas släkt. Men detta året vill jag fira med mammas sida, men då måste vi åka till Öland... Hemma är ju bäst men vill gärna fira med släktingarna där uppifrån.

Plastgran eller äKta

Vi har plastgran och det är de jag tycker är bäst. En äkta gran bara barrar, blir fula och sen ska eldas upp. En plast är bara till att slänga upp på vinden och sen ta ner lagom till jul :)

Villet färgtema tycker du passar bäst till julen?

Jag älskar kombinationen vit, grå, guld och brun. Vi har alltid det rött här hemma, och rött är inte direkt min favvofärg, mer tvärtom. Kommer bli intressant hur mitt hem kommer se ut när det är jul.

Vad framkallar mest julstämning

Julfilmer och julkalendrar helt klart, men sen får man ju såklart julstämning av att få upp granen, ta fram en och annan tomte och att köpa julklapparna.

Favorit juldoft?

Apelsin med nejlika i, mhmmm...

Vad är viktigast på julen?

Nu kommer det säkert låta basic och "alla säger så", men att få vara tillsammans familjen, mycket skratt och julstämningen är viktigast för mig på jul.

Hur är din jul?

Svårt att beskriva, men det börjar oftast med jul-stress över maten, kollar på julkalendern, fixar oss och sen väntar på gästerna. Sen när de har kommit börjar vi med glögg och mingel, sedan äter vi, vid 15 börjar Kalle och därefter delar vi ut julklappar. Detta året kommer väll tomten och hälsar på.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar