JUL HOS FAMILJEN WERNSTRÖM

god jul på er från hela familjen!!

att det redan är jul är helt sjukt, detta året har gott sjukt fort och jag minns ju förra årets jul som att den var igår (inte riktigt kanske). julen för våran familj börjar ju redan den 23e när det är uppesittarkväll. tyvärr ingen vinst detta året häller men jag var sjukt nära på att vinna en bil 3 gånger och en resa 2 ggr. det var så nära, helt sjukt dem sa liksom 15 när jag skulle behövt 14, varje gång var det så.

i pauserna så pysslade jag lite med apelsiner och nejlikor, jag gjorde liksom mönster i apelsinerna och satte i nejlikor tills dem var slut.

över till idag, jag vaknade lite efter 9 och började nästan direkt med att sminka mig och klä på mig och allt sånt. sminket idag blev så sjukt bra, är super nöjd (så såklart blev det mycket bilder)

min outfit:

tröjan är ifrån mango, jag köpte den när vi var i göteborg om ni har läst det inlägget

kjolen köpte jag igår för jag hade helt glömt bort att det var jul idag, den är köpt från LK iallafall och i märket NA-KD

när jag var klar och hade fixat mig och tagit alla bilder (efter ca 1 timme). så gick jag upp för att käka frukost och vad funkar bättre än att äta tomte gröt såhär den 24 december. under tiden jag åt så tog vi även bilder på mig och Chiba vid granen.

mellan tiden frukost och gästernas ankomst gjorde vi inte så mycket. jag tog ut Chiba och det var nog det enda jag gjorde. gästerna kom lite innan 13 och vi började käka lite efter 13.

vi satt och snackade vid bordet tills det var dax för kalle anka, asså jag älskar kalle anka. det är alltid det man ser fram emot.

efter kalle så kom tomten aka jag och delade ut alla klappar. jag blev riktigt glad över mamma, pappas och farmors reaktioner av det jag köpte till dem och skrev som julrim. sen blev såklart jag super nöjd över det jag fick. jag fick bl.a en helt underbar bordslampa, högtalare, hörlurar, smycken och pengar.

efter paketen tog vi efterrätt vilket fick bli fruktsallad och efter det gick vi alla ut på en promenad med Chiba (super mysigt). just nu chillar vi bara och väntar in mina bröder för att sen spela paketspelet, vi får se hur det går med det. kan uppdatera om det i nästa inlägg som eventuellt kommer upp imorgon eller i övermorgon.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar