Julen 2021

Nu har jag äntligen firat färdigt all jul. Dessutom slutade jag tidigt för en gång skull, så jag hinner inte somna på soffan eller något sånt innan jag skriver detta. Det har varit mycket nu de senaste dagarna.

Den 24e

På julafton, firade vi jul på pappas resturang tillsammans med farmor och kusinerna som bor här nere i Blekinge. Såklart var även hundarna med! På restaurangen åt vi julbord, kollade Kalle och farmor fick sina julklappar och delade ut sina till oss andra. Vi vill hellre öppna våra paket i en hemma miljö, och pga Corona så är vi inte i ett hus allihopa och eftersom att Farmor bor själv ger vi hennes, och vi får våra från henne på plats. Svårt och förklara men men. Efter det så spelade vi julklapps-spelet, åt ris a la Malta och fruktsallad. Det blev en lång kväll, hur som helst så åkte vi hem och då hade tomten redan hade varit där och lämnat packet till Fina, med betydelse att vi inte hittade en tomte i god tid :)

Den 25e

Den 25e, dagen efter julafton började med att jag jobbade 10.45-16.30. Därefter åkte jag och hämtade Calle för att vi sedan skulle åka till Öland och fira jul tillsammans med mormor och morfar. Mamma och pappa var redan där med Fina och vovvarna :) Det blev rättså stressigt faktiskt... Att hinna jobba, åka till Öland och hem igen för att dagen efter jobba på nytt.

Den 26e

Dagen efter jul på Öland, började dagen med ett jobbpass 9.45-17.20. Sedan efter det åkte jag till Farmor för att avsluta allt julfirande ihop med mina bröder, kusiner osv. Egentligen alla som vi va den 24 plus mina bröder. Det var god mat, och mycket skratt. En härlig kväll helt enkelt.

Igår

Igår jobbade jag 7-12, riktigt najjs tid måste jag säga. Efter jobbet träffade jag Isolde för att vi skulle åka till Kalmar. Nu tänker ni säkert varför? Och det är för att jag fick bl.a. presentkort på en butik som finns i Kalmar och säljer bl.a. Mateus. Och detta var den enda dagen jag kunde, så det fick bli att åka upp och köpa tallrikar :) Det blev även andra köp, en kofta från HM faktiskt.

Idag

Idag började jag jobbet 8 och var där till 14. Resten av dagen har jag bara velat ta det lugnt, himla skönt att lugna ner efter sånna här stressiga dagar. Imorgon blir den jobb igen 7-14 :) Tänker bara på lönen så pallar jag det!

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar