It’s Monday Again

Då var det måndag igen, vilket betyder skola (egentligen).

Imorse så råkade jag försova mig, rättså rejält faktiskt, ungefär 1,5 timme. Då började jag tänka ska jag bli sen? Sjukanmäla mig första lektionen eller hela dagen? Det blev att sjukanmäla sig hela dagen, det är inte så att jag missar något. Jag kan jobba med allt hemma + att jag kan plugga inför historia prövningen som är på torsdag. För att komma fram till den lösningen var att tänka tt gilltig frånvaro är bättre än ogiltig frånvaro :)

Måndag

Idag blir det som jag lite grann nämnde innan, mycket plugg! Dessutom ska jag ta ut vovvarna på lunch promenad och kolla på säsong 2 av min kära serie, Familjen Bridgerton.

Tisdag

Tisdag så kommer jag först gå i skolan 8.15 till 13.00, sen när jag kommer hem kommer jag garanterat plugga till provet, kanske skriva någon enkel och kortfattad sammanfattning.

Onsdag

På Onsdag har jag APL, men denna veckan blir det inte hos Ung Företagsamhet, utan jag ska va hos ett företag som heter Help For You. Dem eller snarare han, hjälper människor som satt sig i ekonomisk knips, och han vill lärare mig hur man kan tänka angående ekonomi, fonder och aktier.

Torsdag

På torsdag blir det skola från 9.30 till typ 12 tiden eller något, det är väldigt oklart. Dessutom har vi då prövningen på första delen av historia 1a2. Önska mig lycka till!

Hej en timme senare! Jag fick just reda på att provet ör framflyttat till nästa måndag.

Fredag

På fredag har jag skola 8.15 till typ 15 tiden. Och vad som händer därefter är rättså oklart.

Lördag och Söndag

På lördag ska jag träffa ett gäng kompisar, men på vilket sätt eller vad vi ska göra vet jag inte helt. Och på söndag blir det som vanligt en lugn dag, kanske åka en sväng till Kalmar? Eftersom att jag inte gjorde det denna veckan.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar