I'M BACK

Innehåller affiliate-länkar

Nu är jag äntligen klar med allt mitt pluggande i skolan och nästan allt annat, det är bara uppkörningen kvar på körkortet. Jag är dessutom äntligen 18år?! Trodde det skulle kännas mer annorlunda än vad det gör faktiskt. Det som är och känns mer annorlunda är att jag kan beställa in ett glas vin när jag är ute och äter :)

Jag kommer nämna det lite snabbt att jag numera inte är i något förhållande, och jag mådde väll inte 100 i början men nu blir det bara bättre och bättre, är glad och skrattar varje dag :) Men mitt shoppande har inte sänkts, och jag måste ju visa vad jag har köpt inför sommarn!

Jag är verkligen helt kär i dessa pastell blazers, tänk den gula outfiten när man är ute på en uteservering i sommar och dricker typ mojito, vin, prosecco eller något. ÄLSKAR!! Sedan har jag ju köpt hem ett par super snygga solglasögon från Corline Eyewear, Gelo Cinnamon heter färgen och modellen tror jag. Dem kommer ju användas riktigt mycket i sommar!!

Min 18 årsdag blev lyckad, det började med skola, tyvärr fyllde jag ju år en torsdag då. Men efter det kom mormor, morfar och farmor för att fira till det lite med tårta och god mat. Det var trevligt och väldigt mysigt att få träffa dem, det var ett tag sen nu. Sedan fick jag sticka iväg på en körlektion men kalaset fortsatte när jag kom hem. Senare på kvällen åkte jag, mamma, pappa, båda bröderna och den enas sambo till Karlskrona för att äta lite gott på Antonios, en italiens resturang!! Älskar deras mat!

Vet inte vad mer jag ska berätta egentligen men nu är jag tillbaka med planerna på att uppdatera minst 2 ggr i veckan. Har ju en sommar som kommer bli en sommar att minnas :)

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar