I samarbete med Hunkemöller

Som ni kanske vet så har jag haft samarbete med Hunkemöller tidigare och min syn på deras företag har inte förändras gillar deras produkter STARKT! Det är ju inte så att man säger nej direkt hahaha. Under detta samarbete så ville jag lägga fokus på badkläder, strapless BH och hållbara trosor. Och sedan blev det ju lite nödvändiga saker som sminkväska och BH utan band :)

Jag är rikgit nöjd med dessa produkter jag klickat hem, lite nödvändiga strapless bh:ar som man alltid behöver med matchande trosor :) Men jag måste ju säga hur SNYGG är inte bikinin! Asså snälla! Jag gillar typnings triangel-bikinis men denna var faktiskt bra även för mig hahaha, dessutom är den lysande gul så man ser ju brun ut ;) Sedan måste vi ju ta ett snack om mjukis settet, egentligen är toppen en bh men den funkar lika bra att ha som en topp, kanske en jeansjacka över o så har du en cool outfit, härligt ju! Dessutom är det JÄTTESKÖNT material :)

Som ni vet så har ju jag tänkt göra ett ”nödkit” att ha i bilen så man är redo inför alla möjliga situationer, jag kommer ha en trosa från det svarta 2-packet och en från det vita. Sedan blir det nog en bh som jag redan har i garderoben för dessa bh-ar kommer användas flitigt känner jag, när jag har så många toppar som behöver just strapless bh-ar. Men framförallt så kommer ju sminkväskan vara med i ”nödkitet” så jag kan förvara mens produkter, enklare smink osv. Det var ju perfekt att få hem dessa produkter nu :)

Tyvärr glömde jag ju ta en ”snyggare” bild till hela bikini setet så det får bli en bild från deras hemsida, (bilden är längst ner i inlägget, men länken är vid bilden jag tagit på bikini toppen o mjukis settet)

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar