Hello 2022, Del 2

Hej igen, tog en kort paus där, när det blev för mycket jobb och krångel att få ihop vardagen. Så fortsättningen kommer därför här.

Del 2, Alltså målen och planerna för det nya året. Jag är alltid extremt dålig på att komma på mål och nyårs löften. Ett år hade jag som mål att endast säga ja till allt, men det slutade med att jag spenderade lite för mycket pengar... Det var kul, men inte helt värt kanske.

Planer för 2022

Det största som kommer att hända 2022 är att jag tar ju faktiskt studenten vilket är rättså jätte-sjukt. Både bal, utspringande och betyg. Sedan efter det blir det till att troligtvis jobba heltid.

Vad mer händer? Jag ska bli utbildad frans-stylist men efter det? Ingen jävla aning. Vi får väll se vart året tar mig helt enkelt, kan bli både positivt och negativt.

Blogg

Det känns som att det jag kan ha som mål kategori 2022 är framförallt bloggen. Liksom skolan slutar och jag har inget fast jobb eller planerar att flytta hur mycket jag än vill. Det jag har som mål för bloggen är egentligen att skriva så mycket jag kan o hinner och mår bra av, för detta året vill jag kunna kolla tillbaka på. Jag vill dock testa på att skriva en krönika och kanske försöka toppa 2000 klick/7 dagar. Det hade varit kul!🥰

Bucketlist för 2022

- hitta fast jobb

- ta studenten

- tatuera mig

- ta Corona vaccinationen

- åka upp till norr o åka skidor med ett gäng kompisar

- se norrsken

- resa själv

- Komma på MIN klädstil

Sedan kommer jag faktiskt inte på mer, låt 2022 leda vägen :)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar