Helg på ingång

Åhh vad skönt med helg, inte för att jag ska göra något speciellt utan bara för att kunna chilla och vara ledig, även om jag behöver plugga rättså mycket. Nu idag så blir det till att jobba efter skolan, sen ska jag gosa med vovvarna och laga mat, på menyn blir det pizza i ciabatta och till efterrätt blir det chips framför Masked Singer. Senare ikväll kommer även Calle så det blir väll mysigt.

I skolan idag har vi, som vi brukar på fredagar, jobbat med UF och det går ju sakta men säkert framåt. Sedan hade vi näthandel, men vi jobbade med marknadsföring istället. Vi har fått en uppgift där vi får göra ex. Kampanj för ett företag. Jag har valt att göra en kampanj eller en annons till Celsius nya smak, fast jag hittar på en egen smak. Det är rättså kul faktiskt :)

Jag har inga planer för varken imorgon eller på söndag och det är väll oftast det som blir bäst för då kan vad som helst hända. Man kanske bara är hemma eller kan man åka till Kalmar och chilla i sommar stugan. Nu när jag skriver det så är det inte helt omöjligt att jag drar dit :)

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar