Hej från kamerarullen

Älskar att kolla igenom min kamerarulle och nu har jag hittat lite senaste- bilder som kan vara roliga att visa upp. Kläder, vår och shopping, en kort sammanfattning.

Längtar jag till sommaren? Svar ja, jag har liksom redan köpt hem min midsommarklänning. Är KÄÄR i denna klänningen, verkligen wow. Dessutom är materialet underbart. Tunt och lätt men inget genomskinligt.

Ronnebys första vårtecken😍

En bild från när jag och Calle var i Helsingborg, han testade en skjorta som jag tycker är extremt snygg på han så jag tjuvade till mig en liten bild :)

Två bilder som jag tog under sportlovet när jag, Calle och Matilda åkte till Öland. Så himla mysigt och gosigt!

Jag har använt denna bilden i flera inlägg och känner nu att jag måste lämna en liten recension om toppen. Nej jag har inte köpt den. Den ser väldigt snygg ut på bild med IRL så ville den inte passa min kroppsform. Jag fick fylla mina lungor med luft för att den inte skulle åka ner, och den gick knappt att få över brösten. Från sidan såg det inte så bra ut heller, man ser liksom att jag har bröst men dem går bara uppåt och inte utåt, väldigt speciell känsla. Önskar att jag hade kunnat passa i en sån korset topp.

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar