Haul från La Zenia Boulevard

Idag blev det en shopping dag tillsammans med mamma. Det har verkligen hur mysigt som helst och jag hittade faktiskt plagg som jag kan använda mig av hemma i Sverige :) Hur bra är inte det?! Favvo butikerna vad ju Bershka, Pull&Bear och Stradivarius. Det var ju även de som var den s.k. huvudattraktionen.

JAG ÄGER ÄNTLIGEN EN VARSITY-JACKA, shiiit asså. Jag längtade ju till att hitta denna och att den skulle se bra ut var ju bara ett stort plus i kanten. Jackan är i S och är då från Bershka. Dessutom hittade jag en snygg sweatshirt från Bershka :)

/ VARSITY JACKA / SWEATSHIRT /

Butiken efter Bershka blev Pull&Bear. Där inne fanns det jättefina saker men inte så passande för vädret där hemma. Så det fick bli ett par skor därifrån faktiskt. Dem var himla snygga och tänker att det är bra höstklackar :)

/ SKOR /

Efter Pull&Bear blev det Stradivarius, måste säga det att man fick en pinterrest vibe bara av att gå in i butiken. Det uppskattas ju alltid :) Från Stradivarius fick det bli ett par skit snygga kostymbyxor i grå och en randig stickad tröja (brun och vit, favvo kombon)

/ KOSTYMBYXOR / STICKAD TRÖJA /

Jag höll visst på att glömma att jag var ju faktiskt på Zara också, hur kunde jag glömma det? Det fanns himla mycket där inne, nästan lite för mycket så man kollade inte så noga direkt. Men jag hittade en tröja som är så perfekt, jätteskönt material och en perfekt pastell gul färg. En riktigt bra och ha tröja.

/ TRÖJA /

Sedan gick vi in i en ny butik som jag aldrig ens har hört tallas om, Primark har jag för mig att det hette. Det var himla billigt och snygga saker dem hade där inne. Men man kunde inte testa tröjorna genom att bara slänga på sig det konstigt nog så det struntade jag i för jag orkade inte leta efter provrummen då det var så himla stort. Men det blev himla snygga smycken istället. Jag hittar aldrig snygga smycken med min bokstav, därför brukar jag ha W då det är första bokstaven i mitt efternamn. Men nu hittade jag ett smycke med T som inte ser ut som ett kors, hur bra är inte det HAHA. Tyvärr hittade jag dem inte online för att kunna länka de, men ni vet var dem finns :)

Såklart gick vi in i fler butiker, så som leksaksaffären för att hitta något till Fina och kläder till mamma. Dessutom både åt vi och fikade, så som man brukar göra på en shopping dag :)

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar