Härliga sommarkläder!!

Hej hej finisar!

Vilket härligt väder det har börjat bli nu! Man vill ju bara börja gå i kjol och linne, men tyvärr inte än. Igår hur som helst åkte jag och mamma till Karlskrona bland annat för att vi behövde ta bort några länkar eller vad det kallas på min klocka som jag fick i födelsedagspresent. Men sen hade jag också lite presentkort jag kunde använda mig av samtidigt. Så det blev en del saker, många kläder med jättefina färger.


Detta är den fina klockan som jag fick från mamma och pappa, riktigt fin och enkel i stilen. Nu ska jag bara lära mig analog klocka.

På GinaTricot köpte jag tre st trosor, mina favoriter så det behöver man ju alltid. Har man hittat ett par favoriter så går dem ju åt. Sedan köpte jag ju då också halsbanden och linnet. Halsbanden är väldigt små vilket jag tycker är super charmigt, inte gulligt men ändå lite. Svårt att förklara. Linnet har i verkligheten en pastell grön färg som är super fin. Det kommer användas väl i sommar :)

Jag hittade tyvärr inte den sista tröjan, men den är från märket object. På jeanbolaget köpte jag ett par skitsnygga kostymbyxor, ett satin linne och då den blåa t-shirten. Det är jättesnygga plagg och dem kommer användas rejält. Både t-shirten och byxorna är i pastellfärger vilket är ju då sommarens färg :)

Jag hittade inte toppen i just den lila färgen men det är samma sort bara annan färg som jag har länkat. Till sist var vi inne på H&M där jag köpte en bikini samma här då är toppen i pastell lila men trosorna än svarta.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar