Härlig Torsdag

Idag har det varit en himla lugn och skön dag. Jag och Calle sov hos mig, och det blev en tidig morgon. Jag vaknade 8 och då var Calle redan vaken, har ingen aning om när han vaknade. Vi chillade i sängen en liten stund, men sen var vi tvungna att gå upp för jag var barnvakt åt Fina. Det fick bli en mysig morgon med andra ord, Disney/pixar på tv:n och god frukost :)

Vid 12 tiden kom mamma hem, och jag o Calle tog ut Chiba på en mysig skogspromenad i skogen vi har bakom vårt hus. Det var himla fridfullt att se alla löven falla i olika färger och se hur glad Chiba va för att få springa fritt.

När vi kom tillbaka hade Calle fått ett SMS om att hans Apple Watch hade kommit, så vi åkte och hämtade det. Sedan vidare hem till han där han öppnade upp paketet, asså han log verkligen från öra till öra av att se det paketet :) Härligt!
Nu har efter jag varit hos han har jag chillar hemma och faktiskt börjat kolla på en italiensk serie om astrologi, fast på en speciellt sätt. Jättesvårt att förklara men den är ganska rolig, Astrologi för brustna hjärtan heter den och finns på Netflix. Är du intresserad av Astrologi och gillar lite romantik och Romans-problem kan jag rekommendera den.

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar