GLAD PÅSK FRÅN ÖLAND

Innehåller affiliate-länkar

Först o främst så vill jag säga GLAD PÅSK på er!! Jag vet inte riktigt vilken dag det är man egentligen ska fira påsk på men vi firade den iaf idag. Dagen började hemma med att jag fick en halvtimme på mig att klä på mig, göra frukost och sminka mig för sen skulle vi mot Öland :) (såklart så ska ju Chiba sitta i knät när vi åker i bilen)

På Öland fick jag egentligen direkt börja med att ta ut chiba, men efter det så började vi göra i ordning stugan och trädgården eftersom att mina kusiner och mormor o morfar skulle komma. Det var så trevligt att ses allihopa, och den yngsta kusinen (1 år) är så söt och gullig. I början ville han att jag skulle finnas som stöd när han skulle jaga Chiba, o så fick jag massa kramar. Så himla gullig.

Vi åt inte påskbord som man kanske brukar göra utan det fick bli att grilla korv, det var inte så mycket som hände direkt utan vi bara pratade om allt möjligt, allt från skola till min kommande kusin. Som är beräknad nästa vecka :)

Min outfit bestod av ett par beiga kostymbyxor och en svart tröja eller blus, vet inte vilken kategori det tillhör direkt :)

Just nu så är vi kvar i stugan för att packa ihop o städa lite efter allt, plus att plocka lite i trädgården så det blir lite snyggt. Men väl hemma så ska jag träffa C o sova med han :)

Hoppas ni haft en mysig eller kommer ha ett mysigt påsk firande!!

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar