Gekås, Ullared

Idag blev det en roadtrip till käraste Ullared. En tre timmars resa med musik och podd i hela bilen :) Resan gick himla bra och var lite mysig (och långtråkig). Calle somnade sista halvtimmen.
När vi väl kom dit glömde vi bort att ha med mynt för att kunna ta oss en kundvagn, det fick helt enkelt bli lite träning för armarna. Det gick himla fort för oss att komma in, ingen kö alls faktiskt. Vi gick omkring på finkem och lite bland kläderna, sen fick vi ta oss till restaurangen och äta. Jag var verkligen jättehungrig!! Det fick bli köttbullar med klyftpotatis till mig, och schnitzel till Calle.
Efter vi åt gick vi bland leksakerna för att köpa lite julklappar/födelsedagspresenter till våra småsyskon. Kan säga att det blev en del hahaha. Vi var även nere på fritids avdelningen för att köpa hund och katt godis. Kan säga i efterhand att Chiba uppskattade godiset väldigt mycket!
Måste bara tillägga woow vilken fin inredning dem har på Ullared! Nu vet jag vart jag ska när jag flyttar hemifrån :)
Vi gick omkring på Gekås i kanske 3 timmar, så de va en relativ kort visit, men mysigt var det. Sedan var det ju bara dem 3 timmarna hem igen. Calle somnade såklart då med :)

Min sammanlagda Ullared’s kasse bestod av:

Knivar från Dorre

4 Julklappar till min lillasyrra

1 julklapp till en av mina bröder, vem avslöjar jag inte hehe :)

Lösögonfransar

Någon bok till mamma

Godis till Chiba, och till mormor o morfars katt

Lite godis o sötsaker +dricka till stråla hem

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar