Gårdagens äventyr

Igår var jag ju överallt, okej kanske inte, det var att ta i. Men jag vaknade iallafall upp på Öland, hängde med en kompis i Karlskrona och somnade hemma i Ronneby. Och det skulle väll jag säga är lite utav ett äventyr? Visst.

Hur som helst så kan jag ju börja med att säga att min hot girl summer är på paus då jag ”träffar en kille” kanske man kan säga. Men kommer fortsätta ha good times hela sommarn om inte året. Vi spenderade iallafall natten på Öland tillsammans med Chiba. Och det var såklart jättemysigt, jag tog ut chiba på morgon rundan då han fick träffa lite får. Det var verkligen så härligt hahah.

Vi fortsatte att vara på Öland fram till kl.13. För då var det dax att dra sig hemåt igen. Ja juste, fram till klockan 13 så kollade vi på Too hot too handle som är en serie då på Netflix, den är himla rolig faktiskt och bra att bara kunna ha igång samtidigt som man gör annat.

När vi kom hem till Ronneby så körde jag hem Han och egentligen bara chillade hemma innan jag skulle in till Karlskrona då.

I Karlskrona så bara gick vi runt och kollade vad som hände och pratade, åkte lite karuseller för nu har Axels tivoli kommit till stan och ska vara här till den 24 Juli :) så det kommer nog bli att vi åker in snart igen, lördag troligtvis :)

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar