Gårdagen @ Växjö

Igår va det ju då Lördag och jag åkte upp till Växjö för att träffa @IsabellePettersson. Verkligen jättemysig dag som får göras om! Det var första gången vi sågs och det känns verkligen som en start på en jättefin vänskap <3 Hursomhelst så började dagen med att jag åkte inom Dollar store för att köpa celsius, de hade frozen berry för 10kr hur bra?! Så jag köpte två sedan började roadtripen mot Växjö, bilturen tog ca 1 timme o kanske 10-20 minuter. Jag parkerade i närheten av stationen så vi enkelt kunde mötas upp, Isabelle kom med tåget :) Vi började med att gå omkring på stan, det verkade vara något speciellt då det var massor med människor som gick runt med Växjös hockeytröjor, det var människor som gick runt med pompoms och andra som spelade musik. Tror att det var för att deras lag skulle spela SHL-match senare.
Vi blev hungriga och gick till ett ställe som hette PM & Vänner Hotel, super mysigt ställe med god fika. Både sött och frukost fika. Vi fortsatte att gå omkring i stan men kom fram till att vi kan åka in till Grand Samarkand, eftersom att det är enklare att hitta butiker där än i stan. Så vi åkte dit, för mig fick det bli lite smycken, en mysig stickad tröja och ett nagellack som hamnade i kassen.
Man säger ju att tiden går fort när man har roligt och plötsligt var klockan runt 17-18, så vi fick åka tillbaka in mot stan, jag släppte av Isabelle vid tågstationen och sen åkte jag hemåt. På roadtripen hem dunkade jag min guilty pleasure, The FOOO. Dem låtarna kommer leva vidare i mitt liv, dem ger mig sån energi att det är nästan sjukt. Jag kan ju dessutom danserna så jag sjöng och dansade hela vägen hem :)

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar