GÅRDAGEN OCH HELGENS PLANER

Dagen började igår med god frukost från mandeltårtan. Frukosten bestod av en fralla och en glass med med lakrits och jordgubbe kulor :) Efter frukosten så träffade jag en kompis, Alva och vi tog bara en liten snabb picknick och promenad. Efter det så var jag tvungen att vara med på en möte med mamma o pappa, direkt därefter fick jag skynda mig till mitt jobb på bistro. Och det var egentligen allt som jag gjorde igår.

Idag så är det mer små plock och avslappning fram till på kvällen. Jag ska städa i mitt rum och i bilen, sen blir det till att sola fram till jag ska till en fest i Karlskrona.

LÖRDAG: Imorgon blir det troligtvis avslappnat fram till typ 16 då jag ska till torkö och träffa ett gäng kompisar och bara chilla och kanske grilla. Någon som vet om det är grillförbud?

SÖNDAG: På söndag så ska jag till Karlskorna och träffa en kompis, som jag inte träffat på sjukt länge. Senaste var när jag gick i cheerleading och de kan jag säga att det var längesen! Sedan är det nog inte så mycket mer som händer :)

Skönt med lite lugnare helg när hela veckan varit stökig typ hahah.

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar