Gårdagen

Vår hemliga destination blev alltså… Örebro. Och vår aktivitet för kvällen va att gå spökvandring på slottet. Men innan vi kom dit blev det mycket bil åkande och go’ mat.

Vid 9 blev jag hämtad av mamma, pappa och Fina hemma hos calle. Sedan började roadtrippen på ca 5 timmar till Örebro. På vägen upp hittade vi en jul-butik som sålde verkligen ALLT som hade med jul o göra. Så vi gick in och handlade en del hahaha. Sen fortsatte vi vidare, och nästa stopp blev i Jönköping för att äta på pizza hut. Herregud vad deras pizzor är goda asså!! Sen blev det tillbaka in i bilen, 2 timmar till.

När vi kom fram, checkade vi in på hotellet och fixade oss lite lätt. Sedan gick vi ner på stan för att hitta någonstans att äta. Vi åt på ett ställe som hette Buono Bistro. Tror att det var en italiensk restaurang. Restaurangen får 10/10, det låg perfekt, utsikt över slottet, ur trevlig personal och god mat +gott vin. Vi satt där enda tills jag och mamma skulle gå på spökvandring på slottet. Vi fick inte ha igång våra telefoner så jag har inga bilder inifrån slottet. Men det var inte så märkvärdigt som det låter men historierna dem berättade var himla intressanta! De berättade om människors missöden, och vad gäster och personaler har fått uppleva som varit onaturligt.

Jag gick från spökvandringen lite tidigare, då dem skulle prata om tortyr. Jag tycker det är himla obehagligt så jag kände att jag inte klarade av det. Så jag väjde av och gick tillbaka till hotellet. Inget mer hände där efter.

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar